Laatste afscheid van mijn vader.

Laatste afscheid van mijn vader. | Geld inzamelen
 
 

Alweer 15 jaar geleden verdween mijn vader plotseling uit mijn leven. Mijn vader, mijn maat. De gangmaker, grappenmaker, allemansvriend. Notabene hij zag het leven niet meer zitten. Het was 1 dag na mijn 17e verjaardag toen hij het niet meer aan kon en besloot uit het leven te stappen.

Mijn moeder had het niet breed, bleef met 3 dochters (17, 13 en 7 jaar oud) achter en moest deze hele shitshow zien te managen. Dit was een enorm moeilijke tijd, maar ze heeft ons er met zijn allen doorheen gesleept! 

Nu zijn we dus 15 jaar verder. Er is zoveel gebeurd. Zoveel waaar mijn vader niet bij is geweest.. En nu  kregen wij het bericht dat het graf van mijn vader geruimd gaat worden. We hebben drie opties: 1. We laten hem individueel opgraven en herbegraven (ca. €4500,-), 2. We laten hem individueel opgraven en cremeren (ca. €3000,-), 3. We laten hem ruimen en hij verdwijnt in een anoniem verzamelgraf ( €0,-).

Dit voelt alsof ik opnieuw afscheid van hem moet nemen en dat doet mij meer pijn dan ik had gedacht. Helemaal omdat blijkt dat mijn moeder en zusjes er okee mee zijn dat hij geruimd gaat worden. Zij zien het als het 'verplaatsen van', en 'het is je vader niet meer die daar ligt'. Maar ik zie dat totaal anders. Het is WEL mijn vader die daar ligt. en ik wil ervoor zorgen dat mijn vader alsnog gecremeerd kan worden zodat ik hem op een fijne plek kan uitstrooien, in plaats van dat hij in een anoniem verzamelgraf (wat mij betreft een mooi bedacht woord voor massagraf) verdwijnt. Dit heeft mijn vader namelijk niet verdiend! 

Het is geen enorm bedrag. Voor €3000,- kan ik mijn vader individueel laten opgraven en laten cremeren. Ik zou hem heel graag mee willen nemen naar Ouddorp om hem daar uit te strooien. Daar hebben wij de mooiste tijden beleefd toen alles nog goed was. 

Het zou voor mij heel veel betekenen om dit te kunnen realiseren voor hem. Net als op de foto, wil ik graag nog 1 keer voor hem zorgen.

Alvast heel erg bedankt!!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 3.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.