Laatse wens Hans de Vries

Laatse wens Hans de Vries | Geld inzamelen
 
 
Hans de Vries wilt nog 1x trouwen met zijn grote liefde

Op 25 augustus heeft Hans te horen gekregen longkanker te hebben. Na enkele onderzoeken (bronchoscopie, PET scan, CT scan ed) weten wij nu dat hij uitgezaaide longkanker heeft. De kanker zit in zijn longen, strottenhoofd en botten. Dit betekend stadium 4 welke niet meer te genezen is.

Op 25 september is Hans opgenomen in het ziekenhuis en op 26 september heeft hij zijn eerste chemokuur gekregen. Een zware kuur waardoor hij bij elke chemo 3 dagen in het ziekenhuis moet verblijven. Wij weten dat deze chemo hem niet zal genezen maar hopen hem zolang mogelijk bij ons te mogen houden.

 

Doordat genezing niet meer mogelijk is en onze tijd samen beperkt is willen wij zijn allergrootste wens in vervulling brengen. Nog 1 keer trouwen met de liefde van zijn leven waarmee hij in oktober 2017 32 jaar is getrouwd. Een dag om nogmaals duidelijk te maken aan haar hoeveel hij van haar houd en hoe blij hij is zijn leven met haar te delen. 

Wij hebben een stichting kunnen inschakelen die ons ondersteunt bij het organiseren van de bruiloft.  Stichting Dreams4You ontvangt geen subsidies en heeft geen grote sponsoren en is daarom mede-afhankelijk van de welwillendheid van de omgeving van Hans.  We hopen dan ook dat jullie allen een klein steentje bij kunnen dragen.  

Wij willen dan ook jullie hulp vragen om er voor te zorgen dat deze grote droom van mijn vader nog uit mag komen....

 

Onze wens is om deze dag tot stand te brengen op 24 oktober 2017, dit omdat zij dan 32 jaar getrouwd zijn en hoe mooi is het om deze dag nog eens over te mogen doen 

 

 

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
132 donaties
€ 2.500,00
Doel: € 2.500,00
100%

Deze actie is gesloten.