Wie helpt Patricia | Geld inzamelen
 
 

Wie helpt Patricia

Wie helpt Patricia

Update 10-10-2018

Hallo lieve bezoekers van deze Doneeractie,

Mijn vrouw (43jaar)De moeder van mijn dochtertje van 14 jaar heeft al ruim 15 jaar de ziekte van Crohn (Een zware darmziekte)dit heeft onwijs veel problemen veroorzaakt waaronder dat haar lever ook erg  ziek geworden is. Onlangs heeft ze in januari 2017 een levertransplantatie ondergaan en heeft ze  gelukkig een donor lever gekregen Waar wij eeuwig dankbaar voor zijn.

Maar helaas neemt een nieuwe Lever niet de Overige grote problemen weg. Haar zware darmziekte de ziekte van Crohn

Eind augustus 2018 heeft ze nogmaals een endoscopie moeten ondergaan daaruit is gebleken dat de ziekte van Crohn alleen maar erger geworden  is. De ontstekingen zowel in de dikke als dunne darm zijn zo erg dat ze hier dag en nacht problemen van ondervind en een ongelofelijke pijn van heeft.

De Mdl arts waren al spoedig starten met een Infuus methoden in de vorm vorm van  Infliximab.

dit in duidelijke overleg met het lever transplantatie team. Omdat de Infuus behandeling ook niet zonder slag of stoot toe gediend kan en mag worden. Dit vanwege haar nieuwe lever mag ze niet van alles toe gediend worden want dat kan behoorlijk veel risico’s met zich mee brengen waaronder het afstoten van haar nieuwe lever. Patricia heeft inmiddels al een tal van behandelingen  gekregen  alleen tot nu toe allemaal zonder suc6. Begin september zijn ze gestart  met een nog zwaardere Infuusbehandeling. Maar helaas ook deze behandeling blijkt geen vooruitgang te boeken.

 

  Mede dankzij uw donatie's.

Uiteraard iedere donatie is nog van harte welkom

Om de behandelingen te kunnen blijven betalen.

Patricia heeft ook grote problemen met haar Galwegen

Hiervoor heeft ze voor langere tijd een Drain en Stoma gedragen op dit moment zijn de Drain en Stoma tijdelijk stop gezet om te kijken welke problemen dat de galwegen nu met zicht mee gaat brengen hiervoor wordt ze Super streng in de gaten gehouden door de Mdl Arts / Levertransplantatie team en Verschillende Professors van het Erasmus Mc Te Rotterdam  

Patricia moet 3 tot 4 keer per week voor behandelingen en onderzoeken naar het Erasmus Mc te Rotterdam wat behoorlijk veel geld kost en dus niet meer op te brengen is.

De ziekenfondsen willen haar niet aanvullend verzekeren omdat ze daar te ziek voor is

En dat kost de Ziekenfondsverzekeringen te veel geld. En bieden haar dus alleen maar een basis verzekering aan.

Dat hou in dat heel veel onderzoeken en behandelingen en medicatie voor eigen rekening is en dat kunnen we niet meer opbrengen ook het vervoer naar het ziekenhuis loopt aardig ten einde

Het is ruim 65,3 Km Enkele rit om in het ziekenhuis te kunnen komen dus alleen het financiële plaatje dat werkt niet erg mee in de behandelingen die erg noodzakelijk zijn om haar zo opgelapt te krijgen zodat ze de pijn en grote problemen Kunnen verminderen.

Vandaar deze zorgwekkende noodoproep

Naar de mensen die Patricia en ons gezin financieel zouden kunnen bijstaan

Zodat Patricia de zorg kan krijgen die er nodig is om haar te kunnen helpen bij haar genezing en dat ze weer een leven krijgt met minder pijn en het liefst zonder pijn!

Zovast vriendelijk bedankt voor al Uw steun en begrip

En uw tijd voor het lezen van deze Noodoproep

Veel liefs

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

5 donaties
€ 80,00