Laat mij weer vrouw voelen.

Laat mij weer vrouw voelen. | Geld inzamelen
 
 
Ik ben niet alleen mijn overtollige kilo's kwijt, maar ook mijn vrouwelijkheid.

Naar jaren lang onzeker, ongelukkig en daardoor negatief ingesteld te zijn heb ik 5 jaar geleden besloten om mij te laten opereren en een maagverkleining te ondergaan. En mijn stoutste dromen zijn waar geworden. Inmiddels ben ik 67 kilo afgevallen, en dit heeft mij als persoon zoveel goeds gedaan. Mijn leven met 180 graden gedraaid, en hoe dankbaar ik ook ben met wat deze operatie mij allemaal gegeven heeft. Is er één ding wat mij elke dag weer verdrietig maakt.

Want ik ben niet alleen met overtollige kilo's kwijt, maar ook mijn vrouwelijkheid. Je weet dat je met deze operatie overtollige huid overhoud en dat het nog niet het "droomfiguur" wordt waar je van droomt. Maar dat heb ik naar 5 jaar leren accepteren. Alleen elke ochtend als ik mijn bh aan doe is dat puur voor de vorm, want er zijn geen borsten om in te stoppen. En savonds als je je bh uit doet wordt je weer geconfronteerd met een "mannenborst".

Daarom heb ik naar lang twijfelen besloten om toch hulp te vragen, want als alleenstaande lukt het mij niet om dit in mijn ééntje bij elkaar te krijgen. Daarom hoop ik op 3500 mensen zich in mij kunnen inleven en mij zouden willen helpen door 1 euro te donderen. 

Hiermee zou u mijn eeuwige dankbaar hebben en mij een ontzettend gelukkige vrouw maken.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
25 donaties
€ 320,00
Doel: € 3.500,00
9%

Deze actie is gesloten.