Laat mij dagelijks mijn kinderen blijven zien! | Geld inzamelen
 
 

Laat mij dagelijks mijn kinderen blijven zien!

Mijn kinderen in Nederland houden

Lieve mensen, mijn nachtmerrie is werkelijkheid geworden. Mijn ex vriendin moet eind februari terug naar haar eigen land. Gaat ze niet vrijwillig kan ze eruit worden gezet en neemt ze de kinderen mee!!

Het volgende is het geval. +/- 6 jaar geleden leerden we elkaar kennen tijdens een vakantie in kroatie. Al snel hadden we plannen verder te gaan met elkaar en hadden besloten dat ze naar Nederland komt. Daar heeft ze een verblijfsvergunning gekregen op basis van mijn inkomen (onderdaan). In die jaren hebben we twee kinderen gekregen, maar kwamen we er toch achter dat we niet bij elkaar hoorden. Doordat ze nu niet meer aan mij gekoppeld is komt haaar verblijfsstatus te vervallen.

Nu heeft ze geen Nederlandse nationaliteit en is de aanvraag om in nederland te blijven afgewezen. We moeten bezwaar aantekenen en ook waarschijnlijk een advocaat in handen nemen. Ook nederlandse nationaliteit aanvragen en de bijbehorende examens kosten geld. Ze heeft nu wel een uitkering, maar verder niets omdat ze niet mag werken van de overheid. Werkgevers moeten een werkvergunning voor haar aanvragen en doen dit dan niet, simpelweg omdat er genoeg Nederlanders zijn die het werk ook kunnen doen. Plus wanneer ze uiteindelijk kan blijven en een huisje krijgt aangewezen heeft ze ook spullen nodig voor de inrichting. 

Mijn ex vriendin heeft op dit moment geen vaste verblijfplaats (crisisopvang) vanwege beperkte financiele middelen en de kinderen wonen bij mij. Wanneer ik werk komt ze bij mij thuis en zorgt voor de kinderen. Wanneer ik weer thuis kom gaat ze naar haar eigen plek. Ik heb zelf ook geen wereldbaan (gehandicaptenzorg) en heb ook niet de luxe om veel geld neer te leggen. De oudste is 5 en de jongste is 1. Ze zijn opgegroeid in Nederland en hebben alles hier. Het zou voor ons een nachtmerrie zijn wanneer ze hier niet kunnen blijven en een kans op een betere toekomst daarmee kunnen behouden.

Daarom ben ik deze doneeractie begonnen en wil ik jullie vragen ons hiermee te helpen door een kleine financiele bijdrage te leveren. Onze dank is groot!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

8 donaties
€ 170,00
Doel: € 5.000,00
3%

Deze actie is gesloten.