Laat me niet vallen | Geld inzamelen
 
 

Laat me niet vallen

Kanker. Het sloeg zomaar ineens toe.

Laat me niet vallen...

Kanker, zomaar ineens, uit het niets sloeg het toe. Het verhaal....
Een aantal jaren terug vertrok mijn jongste zoon Alex (33 jaar) naar Amerika om daar met Tori, de liefde van zijn leven, te trouwen.  Kennelijk erfde hij de in onze familie aanwezige zin voor reizen en avontuur en hij ging. Hij trouwde en in 2018 werd in Bartlesville (OK) hun dochter, mijn kleindochter Ember geboren. Alles leek goed te gaan.

Tot twee maanden geleden. Alex had al langer last van zijn maag en darmen maar allerlei onderzoeken vonden geen duidelijke oorzaak. Hij kon niet meer eten en viel in een paar weken ruim 15 kilo af. Dat werd zo ernstig dat ze naar de eerste hulp van het Jane Philips ziekenhuis in Bartlesville gegaan zijn. Daar werd direct besloten om een kijk operatie te doen, binnen een uur lag hij op de operatie tafel. Toen hij bijkwam vertelden de artsen dat ze een stuk dunne darm van ongeveer 15 cm hadden verwijderd. En een lymfeklier. Diagnose-darmkanker. En mijn zoon in het ziekenhuis met kanker dus. Er gaat nog verder onderzoek komen om te zien of het uitgezaaid is. We hopen van niet. Maar daar beslist God over.

Daar zit je dan als vader. Mijn gezondheid is niet zo best. Begin dit jaar kreeg ik een herseninfarct en begon mijn hart problemen te geven. Door de medicijnen (statines en sotalol onder meer) kreeg ik dusdanige bijwerkingen dat ik bijna niet mee kon lopen.  Met mijn langzaam slechter wordende gezondheid en Alex die zo ziek is, een kleindochter die net 1 jaar is geworden, 7500 kilomter verderop in Amerika, zag ik het effe niet meer zitten. Zo'n reis, 3 weken verblijf, documenten, vervoer, eten, ik schat het op iets meer dan 3000 euro. Zoveel geld heb ik niet en in dit leven zal ik dat ook niet meer bij elkaar kunnen sparen. Maar, mu ik nog kan bewegen, kan ik nog reizen.

Als Old School Biker heb ik geleerd op nooit op te geven. Dus begon ik deze donatie actie en probeer daarmee 3250 euro bij elkaar te krijgen. Zodat ik nog èèn keer bij mijn zoon kan zijn. En ik mijn schoondochter kan leren kennen. En dat ik kleine Ember, mijn kleindochtertje kan vasthouden. On the road leerde ik dat familie het belangrijkste in een mensenleven is. Daarom vraag ik je hulp. In dit leven zijn jullie mijn laatste en enige kans. Help me. Zodat ik mijn zoon kan steunen en help me om mijn kleindochter een knuffel te kunnen geven. 70% van het streefbedrag is inmiddels binnen. Dank zij vrienden, facebook vrienden, bekenden en onbekenden, mijn No Surrender MC motorclub broeders, (toepasselijke naam!) en zelfs hulp vanuit het buitenland. Het lijkt te gaan lukken, de laatste 30% nog en ik kan gaan boeken. September is het plan.  Laat me niet vallen...

Robert Meijer
16-07-2019

WE ZIJN ER!

Naast het bedrag dat online is opgehaald, heb ik ook rechstreeks een aantal bijdragen gekregen. In een envelopje, op mijn bankrekening of zomaar contant aan de voordeur. Er zijn nog een aantal toezeggingen van bijdragen en als ik die bij elkaar optel hebben we het streefbedrag ruimschoots gehaald. Ik had me wat verkeken op de kosten van een hotel (68,- per nacht x 21 dagen) en op de kosten van auto huur. Dat is nu opgelost. Het is werkelijk ontroerend te zien waar alle hulp vandaan kwam. Familie (mijn broer, zijn vriendin, schoonfamilie, een neef, dochter en schoonzoon, mijn schoonmoeder) en vrienden (Olaf 'freakrunner' Bok, leden van mijn motorclub No Surrender MC, mensen van de Easy Riders, internet vrienden, Chiel, Nourdeen) en kennissen (Bert en Bianca, Hans, Sabrina en Guido, Schellinkje.) Teveel om op te noemen. Ook kwamen er veel anonieme bijdragen waarvoor allemaal enorm bedankt. Dhr Berkheij, dank voor uw bijdrage.

Ik ga dus naar mijn zoon in Amerika. We zien elkaar dan misschien voor de laatste keer in ons leven. Marina gaat niet mee, die vliegt niet. Zij zal met Gino, de Amstaff, thuisblijven.

Ik zet de actie dus stop. En bedank iedereen uit de grond van mijn hart. Ik had nooit gedacht dat dit zou lukken. Het was, toen we hoorden dat mijn zoon darmkanker had, een wanhoopssprong in het diepe. Die dus goed afgelopen is. 

Dank!!

Robert Meijer.


Robert Meijer
11-07-2019

Bijna.... bijna ben ik er. Met hulp van vrienden, bekenden en onbekenden. Mijn broeders van No Surrender MC, familie, vanuit onverwachte hoeken komt hulp. Geweldig!
Er waren wat onverwachte kosten. Het hotel kost voor 21 dagen ruim 1400 euro ($68 per nacht). Zo veel had ik niet verwacht. Dan heb ik een 'van der Valk achtig' hotel. Auto huren voor 3 weken is ook best prijzig, klein karretje voor 3 weken kost 650 euro. Dan brandstof nog. Ticket, 950 euro. Paspoort en ESTA verklaring samen 100. Dan moet ik nog eten ook. De actie is zo ver gekomen, ik laat hem tot 31 Juli doorlopen online. Wat ik overhoud besteed ik aan medicatie rekeningen voor mijn zoon. Verzekering is daar heel anders dan hier. Zijn ziekenhuis bezoek was al rond 24000 euro. Dan nog de onderzoeken en medicijnen, chemo, scans. Als je in USA geen geld hebt om beter te worden, word je dat over het algemeen ook niet. Nog 20 dagen. Waar zullen we eindigen?


Robert Meijer
05-07-2019

*UPDATE*


Stand op dit moment? Ik heb naast de internet doneeractie, waarmee ik erg ben geholpen door Olaf 'Freakrunner' Bok, ook directe ondersteuning gekregen. Mijn broeders van No Surrender MC doneerden na een inzameling in ons Belgisch clubhuis, 950 euro rechtstreeks. Van Bianca en Bert Vlasman kreeg ik een fors bedrag en zelfs een hele goeie jeugvriend van 50 jaar terug deed een donatie! Wat ik rechtstreeks heb gekregen en wat deze actie tot nu toe heeft opgebracht laat me nog iets minder dan €500,- van het eindbedrag af. En dat in 4 dagen! Enorm bedankt allemaal. Ticket is gekocht, (Best prijzig zeg) en ik heb een paspoort aangevraagd. (Ik heb alleen een ID kaart). Verblijf, vervoer, eten. De reis van Tulsa naar de woonplaats van mijn zoon, we zijn er bijna. Ik vertrouw erop dat het eindbedrag gehaald wordt, zoveel geweldige mensen in mijn omgeving, dit gaat lukken!


 

Laat een reactie achter

68 donaties
€ 2.036,00
Doel: € 3.250,00
62%

Deze actie is gesloten.