Laat jij mij zwemmen voor ALS!?

Laat jij mij zwemmen voor ALS!? | Geld inzamelen
 
 
Ik wil 2.018 meter zwemmen voor de spierziekte A L S! Help mij het diepe in!

Mijn naam is Renske , 24 jaar oud en bekend met de spierziekte A L S. Dit jaar wil ik mij graag inzetten voor onderzoeken voor medicijnen en behandelingen voor deze spierziekte.  Hier bestaat dan ook nog geen medicijn voor en jaarlijks overlijden hier nog veelste veel mensen aan ongeveer 125.000 mensenlevens waarvan 450 sterfgevallen in ons land. De laatste tijd heb ik contact met een oud klasgenootje van mij, het was bij ons als kinderen van 16/17jaar wel bekend dat zij een spierziekte had maar dat zij binnen 6 jaar tijd in een rolstoel zat hadden wij dan ook nooit verwacht. En dan alle vragen die er nu zijn! Hoelang zal zij nog bij ons zijn? En hoe snel zal dit gaan? Ik wil dan ook mij erg graag inzetten voor deze verschrikkelijke ziekte maar hiervoor heb ik wel jullie hulp nodig. 


Ik wil erg graag deelnemen aan de ALS City Swim Amsterdam 2018 op Zondag 9 September 2018. Hiervoor heb ik een deelname startbedrag nodig van €110,00 euro. Ook heb ik een minimaale donatie bedrag nodig van €500,00 euro voor dat ik mijn deelname mag voldoen. 

Ook heb ik sponsoren nodig voor eventuele kleding zoals een wetsuit en voor mijn trainingen voor de vele meters.

Ik zal uiteindelijk 2.018 meter zwemmen voor ALS en alle eventuele sponseren die mij zouden willen steunen! 

Ik hoop enorm dat ik op uw bijdrage voor dit mooie doel kan rekenen en ik voor ALS, u en mijzelf deze mooie meters mag maken en hopelijk op een erg mooi eindbedrag voor dit prachtige doel en deze hoognodige onderzoeken! 

Ik zal deze bijzondere dag degehele dag laten filmen en de foto’s online posten ook zal ik het donatiebedrag aan het eind bij de finish overhandigen aan ALS met alle aanwezigen donateurs! 

 


Kan ik op uw steun rekenen en laat u mij zwemmen in de Amsterdamse grachten van Amsterdam? 2.018 meter voor ALS! 

Ook als jij met mij mee wil doen hoor ik dit erg graag! 

 


Alvast super bedankt! En kijk erg uit naar deze mooie dag! ALS het anders kan! ALS we gaan ervoor! ALS wij het kunnen! Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
2 donaties
€ 30,00
Doel: € 2.500,00
1%

Deze actie is gesloten.