Laat haar lijden niet voor niets zijn geweest.... | Geld inzamelen
 
 

Laat haar lijden niet voor niets zijn geweest....

Na een afschuwelijk auto ongeluk is haar lijden nog steeds niet voorbij......

Wilt u meehelpen? Meehelpen in een kerstwondertje! 

Een jaar geleden lag Ava Cielo namelijk dagenlang langs de snelweg.... na een aanrijding. Ze kon niet meer bewegen en niemand zag haar daar liggen. Vol met wonden waar de maden al in zaten werd ze uiteindelijk gevonden. 

Na haar redding kreeg ProZUS de vraag of wij haar écht wilden redden! Geloofden wij in haar leven en herstel? Wilden wij haar een kans  geven? Ja, die hebben wij haar gegeven. 

Maandenlang is zij in Spanje verzorgd geweest, niet in staat om te reizen vanwege haar wonden en breuken. 

Uiteindelijk kon zij in de vroege zomer van 2018 naar Nederland komen en sinds die tijd zit zij in haar eigen (letterlijk) pleeggezin.

Het gaat best goed met haar. Ze heeft door de ontzettende harde klap vele botbreuken en zenuwschade ter hoogte van haar laatste ruggenwervels (heiligbeen) opgelopen waardoor ze minder gevoel en controle heeft over haar blaas en darmen. Alleen zijn de zorgen rondom die blaas een groot en serieus probleem geworden nu. Want Ava Cielo heeft daardoor een blaas ontwikkeld wat een ideale kweekvijver voor bacteriën is geworden en blaasontsteking op blaasontsteking is het gevolg nu. Op een gegeven moment zal zij resistent zijn door de echt frequente antibiotica in haar systeem en verliezen wij haar aan een simpele en niet te behandelen blaasontsteking! We waren na haar redding bang dat ze niet meer zou kunnen lopen en rennen... dat kan ze echter redelijk! We hebben ons nooit gerealiseerd dat haar grote risico zou liggen in zoiets frustrerends ‘kleins’ als een bacterie! 

Daarom staat er voor begin januari 2019 bij de Europees specialist interne geneeskunde Dr. Jenny Buijtels en Dr. Bouvien Brocks van Dierenartsenpraktijk Anicura Zwolle een operatie gepland om een blaascatheter te plaatsen! Dit is een unieke gelegenheid om die gegeven kans ook echt om te zetten in toekomstmuziek...... Want met die catheter wordt de blaas een steriele omgeving. Geen blaasontstekingen meer, geen antibiotica meer! 

Deze kans kost €3.500,-.

Als stichting met maar een paar euro’s op de rekening kunnen wij dit niet betalen.


Slik..... nog een keer slikken.... ja, dat is erg veel geld. Dat hebben we gewoonweg niet. Wij hebben vorig jaar Ava Cielo een kans op leven gegeven, dat heeft een paar duizend euro’s gekost. We kunnen en mogen nu niet wegkijken. We moeten deze kans nu grijpen zodat ze écht kan leven! En we niet bij elke blaasontsteking dat beruchte en gevreesde zwaard van Damocles voelen. Ze heeft veel pijn tijdens zo’n ontsteking en omdat ze al zoveel pijn heeft gehad geeft ze pas laat aan dat ze weer een nieuwe blaasontsteking heeft. We zijn het aan haar verplicht om haar dit te geven! Want wat heeft ze ons al veel gegeven zeg... zoveel liefde en geborgenheid! Zoveel liefde nog te geven, na al aan ellende. Nooit een spoortje boosheid of kwaadheid. Geen grom of grauw... nooit! Alleen maar dankbaarheid! 

Ze toont ons het ware gezicht van LIEFDE!

Wilt u ons uw liefde tonen?

Namens Ava Cielo: wafwaf!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

 

Laat een reactie achter

29 donaties
€ 950,00
Doel: € 3.500,00
27%