Laat Flying Pixels Photography weer vliegen | Geld inzamelen
 
 

Laat Flying Pixels Photography weer vliegen

Nieuwe Drone voor een enthousiaste hobbyvlieger !

Al een aantal jaren vlieg ik in de regio rond om alles op het gebeid van land - en tuinbouw , puur als hobby, vanuit de lucht vast te leggen. Hartstikke leuk om te doen , je komt nog eens ergens , vaak op de meest afwisselende plekken. ! Ik deel graag mijn films en foto's met de gefilmde ( loon ) bedrijven en/of boeren en deel veel op landbouw en agrarische site's. Alitjd leuk om alle positieve reacties te horen en lezen. In de loop der jaren heb ik dan ook een vaste en nog steeds groeiende hoeveelheid volgers gekregen op FB en YouTube.

Helaas is mijn Drone na 3 jaar trouwe dienst gecrasht ... Gezien het nog steeds groeiende aantal volgers zowel op Facebook ( https://www.facebook.com/flyingpixelsphotography/ en YouTube ( https://www.youtube.com/c/FlyingPixelsPhotography )  lijkt me een donatie actie gedeeld op deze media een prima manier om wat geld in te zamelen voor de aanschaf van een nieuwe Drone en zo weer snel de lucht in te kunnen voor het maken van nog meer mooie opnames !

Zovast alle toekomstige donateurs bedankt en mocht je een keer mooie foto's vanuit de lucht willen laten maken , zodra ik weer in de lucht ben kom ik dit graag regelen als bedankje !!

 

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

16 donaties
€ 321,00
Doel: € 1.000,00
32%