Laat deze schitterende droom niet verloren gaan!

Laat deze schitterende droom niet verloren gaan! | Geld inzamelen
 
 

Mijn moeder gaat je financiële bijdrage niet verwachten, maar dat maakt de verrassing nog groter!

Esther is een hele sterke en lieve vrouw, met het hart op de juiste plek. Ze is een echt doorzetter, dat weet iedereen die haar kent.

Na een jarenlange strijd met ziekte, heeft ze ervaren hoe belangrijk gezondheid voor haar is. Daarom is ze de afgelopen 4 jaar bezig geweest met het ontwikkelen en verkopen van haar eigen gezondheidsproduct. Een product dat geen goedkope vulstoffen bevat waardoor de huid beschadigt raakt, maar welke juist vrij is van chemicaliën, parfum en andere troep. Daarnaast bestaat de huidcrème ook nog eens voor 99% uit natuurlijke ingrediënten.

Hoewel het aantal nieuwe tevreden klanten nog wekelijks blijft stijgen, verkoopt mijn moeder nog te weinig exemplaren om de komende jaren staande te kunnen blijven.

Zelf ben ik buitengewoon trots op mijn moeder voor de dapperheid en kracht die ze al jarenlang toont. Maar om eerlijk te zijn zou mijn moeder uw steuntje in de rug goed kunnen gebruiken. 

Ik zou u dan ook nederig willen vragen om een klein bedrag te doneren. Elke donatie zou voor mijn moeder een verschil kunnen maken. Zodat niet alleen een fantastisch gezondheidsproduct blijft bestaan, maar ook de droom van mijn moeder niet verloren gaat! 

Het streefbedrag is 3200 euro omdat dit mijn moeder nog 2,5 jaar de tijd geeft om haar bedrijf de kans te bieden om te groeien. Ik hoop dat we dit doel samen kunnen halen en ben u bij voorbaat dankbaar voor alle kleine beetjes die u kunt missen.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 3.200,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.