Laat de zon schijnen voor Jenny

Laat de zon schijnen voor Jenny | Geld inzamelen
 
 

Mijn naam is Els de Haas en ik ben persoonlijk begeleider van een gehandicapte, halfzijdig verlamde jonge vrouw (51). Tien jaar geleden raakte zij door een hersenvirus niet alleen haar gezondheid maar ook haar vrijheid, onafhankelijkheid en toekomstperspectief kwijt. Ondanks het feit dat zij geheel rolstoel- en zorgafhankelijk is, blijft ze een positieve levenshouding houden en knokt ze om het leven zo goed mogelijk te leven. Haar sociale netwerk is klein geworden en ze is alleenstaand. Haar grote wens is om op een zonvakantie naar Griekenland te gaan, waar ze nog niet eerder geweest is. De kosten voor een 7-daagse reis met begeleiding en verzorging bedragen 4.926 euro. Een klein deel, circa 1000 euro, wordt vergoed door de zorgverzekering. De reis is inmiddels geboekt, maar daarmee zijn haar reserves ook op. Haar motto: ik kan er volgend jaar misschien zomaar niet meer zijn!

Kosten als de toeslag voor een eenpersoonskamer (530) en de intensieve begeleiding die zij nodig heeft (1000) worden niet of slechts voor een klein deel vergoed. Aangezien ik haar deze vakantie zo gun, wil ik een crowdfundingsactie opstarten om dit mogelijk te maken. 

Elke bijdrage, hoe klein ook, is heel erg welkom! Jullie zouden haar én mij heel blij maken.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 3.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.