Laag inkomen EN hoge onterechte boetes CJIB | Geld inzamelen
 
 

Laag inkomen EN hoge onterechte boetes CJIB

Al jaren heb ik boetes lopen die onterecht zijn opgelegd door KLPD en RDW Unigarant ANWB.

Hallo allemaal,

 

Ik ben Frans, een alleenstaande vader van twee kinderen (14 en 11). Ik ben sinds 2009 helaas weduwnaar. En sindsdien sta ik er financieel geheel alleen voor. Tot nu toe heb ik weinig geluk gehad ook met het vinden van werk (dat heeft o.a. ook te maken met de leeftijd van de kinderen).

Vanaf het jaar 2013 is het echt elk jaar zowat een rampjaar voor mij, qua financiën. Ik kreeg toen geen WW-uitkering meer, alleen m.n. mijn Anw-uitkering. In dat jaar kreeg ik een boete van de KLPD op de A12 omdat zij van van mening waren dat ik op een rijstrook reed waarboven een rood kruis aangegeven was. Dat was zeker NIET waar. Zij reden zelf op die baan : zonder enige vorm van signalering (Licht/geluid). Ikzelf heb aangegeven dat ik op z'n hoogst met mijn twee linkerwielen op de vergrote witte lijnen zou kunnen hebben gereden. Na enige communicatie en op mijn verzoek konden ze geen  foto- danwel filmmateriaal van het feit overleggen. En daarmee is hun constatering uiterst discutabel !!

Ook door de financiële malaise kon ik mijn autoverzekering (Unigarant / ANWB) dat jaar niet in één keer betalen. Dus had ik besloten dat in twee termijnen te doen, met daarvan een uitleg bij de betalingen. Blijkbaar mocht/mag dat niet op eigen initiatief en kreeg ik een incassobureau op mijn dak : of ik dat bedrag + incasso-kosten nogmaals wilde betalen !! Weer protetst, maar niks hielp. Daardoor heeft de RDW een incasso naar het CJIB gestuurd ... nog meer protest van mijn kant !!

Om een lang verhaal kort te maken : dit duurt voort tot op de dag van vandaag en kwijtschelding van "Wet Mulder"-boetes blijkt niet mogelijk.

Vandaar nu mijn wanhoopspoging met de crowdfunding-actie.

En naast het boete-bedrag (Eur 1900,-) zou ik ook graag een financiële injectie verzoeken voor het kopen van een nieuwe (tweedehands) auto. Mijn huidige auto is van 2001 : gebutst en gekrast en gaat meer kosten dan dat'ie waard is.

Ik hoop op een succesvolle actie !!

Hartelijke groeten,

FransEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 50.000,00
0% / 166 dagen te gaan

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.