Kunt u mij helpen?

Kunt u mij helpen? | Geld inzamelen
 
 
Kunt u mij helpen?

Beste investeerder,

Mijn naam is kevin Hermans, woonachtig in het zuiden van nederland in het plaatsje Heerlen.

Ik roep om hulp en wel snel.

Ik ben 24 jaar oud, en vol in de bloei van mijn leven eigenlijk.

Helaas heeft het ook een zwart randje.

Ik heb een schulden post van 15.000 euro, deze zin ontstaan door, toen ik net 18 werd leerde ik gokken kennen, en dit heeft zo’n 2 jaar geduurd eer ik hier van af was, ik heb al mijn vaste lasten niet of nauwelijks betaald. Ben vaste lasten gaan terug boeken. Etc etc.

Ik verwijt dit me zelf heel erg, en moet er nu natuurlijk voor op de blaren zitten. Dit houdt in dat ik de eerst komen 3 tot 6 jaar onder bewind voerder gesteld sta.

Ik ben pas 24 en had nooit deze schulden post moeten hebben.

Ben ontzettend hard aan het solliciteren voor een baan, alleen wil dit nog niet echt werken.

Wel heb ik eindelijk 1 doel kunnen bereiken en dat is dat ik mijn rijbewijs ga halen 23 maart moet ik op gaan. Vrienden van me hebben me dit Kadoo gedaan en ben hier natuurlijk ontzettend blij mee. Wellicht dat me dit wat meer kansen op de werk markt bied, ook heb ik een aanbieding gekregen van het uwv, om zodra ik de rijbewijs heb. Om via hun de taxi pas te gaan behalen. Wat ik ook direct ga doen.

Ik wil u vragen als investeerders, kunnen jullie mij helpen? Ben normaal nooit zo, probeer altijd alles zelf op te lossen, maar dit kan je niet alleen. Wil graag van de bewind af.

Naar dat alle schulden betaald geworden zijn, en ik van bewind af ben, dan geef ik als nog alles uit handen aan mijn broertje, hij heeft geen schulden kan ontzettend goed sparen. En dit stelt me iets meer gerust.

Slaap er ontzettend slecht van.

Ik heb sinds pas een nieuwe huisje, en ook hier is niet alles af, het is nog niet een huis, en ben blij als ik altijd weg ben. Ben altijd bij vrienden, of sollicitatie’s.

Werk zoeken is lastig ik heb een uitkering en als ik een baan kan vinden met een loon van 1600 euro word mij ontzettend veel ingekort op de uitkering waar door het zich niet loont. Dit neemt niet weg dat ik al gewerkt heb. Zeer zeker, werk ontzettend graag.

Ik zou u eeuwig dankbaar zijn.

Helaas heb ik geen auto, scooter of iets anders waardevol wat in gebracht kan worden.

Wel wil ik met alle liefde en passie voor u werken, of een andere vorm. Of gewoon een terug betaling is uiteraard ook mogelijkEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 15.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.