Kunt u me helpen mijn brommobiel op te knappen?

Kunt u me helpen mijn brommobiel op te knappen? | Geld inzamelen
 
 

Ik ben een alleenstaande vader (weduwnaar) van een zoontje van 11 jaar. Mijn zoontje heeft een verstandelijke beperking en is astmatisch, waardoor we met regelmaat met spoed naar het ziekenhuis moeten ,of ik moet hem op school ophalen omdat het niet goed gaat.

Ik heb nu een brommobiel welke op het punt staat het te begeven. We kunnen niet zonder vervoer, vandaar dat ik jullie hulp vraag bij het realiseren van een nieuwe (tweedehands) brommobiel. Openbaar vervoer is voor ons geen optie, ivm de beperking van mijn zoon, hier raakt hij  snel overprikkeld. 

Het geld wil ik graag inzetten om in ieder geval mijn huidige brommobiel weer rijdend te krijgen, er zijn momenteel zoveel problemen mee dat ik er nauwelijks gebruik van kan maken. En een afspraak bij een proffesioneler garage is echt noodzakelijk maar met mijn huidige uitkering kan ik me dit gewoonweg niet veroorloven omdat elke grote offerte me dan al teveel is.

Ik hoop daarom op dat er mensen zijn die me willen ondersteunen, want u zou me er enorm mee helpen (ik moet rondkomen van een kleine uitkering en het lukt me niet om dit te sparen. Dank u wel voor uw hulp!

Alessandro de mol
11-04-2023

Helaas  is  gebleken dat de ontwikkelings achterstand is bijgesteld waar men eerder van uit ging. Anderhalf jaar  is helaas 4 jaar dit verklaard dan ook het zeer clowneske gedrag van mijn zoontje.  verdere onderzoeken zullen volgen om hem beter te begrijpen  


0 donaties
€ 0,00
Doel: € 10.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.