Kunst voor Australië | Geld inzamelen
 
 

Kunst voor Australië

Inzamelingsactie voor hulporganisaties voor dieren in Australië

Via deze weg wil ik geld inzamelen voor goede doelen die zich inzetten voor de dieren in de getroffen gebieden van Australië door de vele natuurbranden. De branden zijn zich nog steeds verder aan het uitbreiden en pas eind februari wordt de eerste regenval in de brandende gebieden verwacht. Met een half biljoen dieren al overleden, gaat de teller helaas nog steeds door. De koala's en vele andere dier- en plantsoorten die inheems zijn in het gebied worden met uitsterven bedreigd. Voor de dieren die gevonden en gered worden, is medicatie en zorg nodig en dus; geld.

Iedereen kan doneren hoeveel hij/zij wilt of kan. Echter zit er een twist aan deze actie, vanaf een donatie van 8 of meer euro krijgt de donateur een persoonlijk gemaakt portret. Foto naar keuze. Bij de actie heb ik mijn werk bijgevoegd als afbeeldingen.

Hoe werkt het? Nadat de donateur heeft gedoneerd kan hij/zij mij een mail sturen ([email protected]) of mij een prive berichtje op instagram sturen (https://www.instagram.com/lucia_lilith_art/) met bevestiging van de donatie en foto voor het portret! Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

76 donaties
€ 1.078,00
Doel: € 3.000,00
35%

Deze actie is gesloten.