Kuitvergroting voor zelfvertrouwen | Geld inzamelen
 
 

Kuitvergroting voor zelfvertrouwen

Nu, 19 jaar na mijn geboorte hoop ik op een verandering door een kuitvergroting

Beste lezer,

Mijn ouders gingen naar het ziekenhuis omdat het zo ver was, ik stond op het punt om op de wereld te komen. Zodra ik was geboren werd ik meteen bij mijn ouders weg gehaald. Na een paar uur van bezorgdheid mochten mijn ouders mij eindelijk weer zien. Helaas lag al op de hartbewaking.

Mijn moeder wist gelijk dat het mis was. Ik ben geboren met klomvoeten.

Dankzij meerdere operaties en ziekenhuisbezoekjes hebben ze mij gered, ik heb geen rolstoel nodig maar ik lopen. Hier ben ik zo dankbaar voor!

Jaren lang heb ik pijn gehad en heb ik schoenen moeten dragen met een hak, echter is mijn been nooit verder ontwikkeld en zijn mijn kuiten en agillespees klein gebleven. Hierdoor heb ik ontzettend kleine kuiten gehouden. Vanaf mijn 6de zijn ze niet verder gegroeid.

In mijn jeugdjaren heb ik veel last van pesterijen gehad. Iedere dag schaam ik mezelf er weer voor, voor mijn dunne onderbenen. Ook draag ik op de warme dagen geen korte broek omdat ik me schaam voor mijn benen.

Mijn zorgverzekering vergoed de operatie niet, daarom probeer ik op alle mogenlijke manieren het geld bij elkaar te krijgen voor de operatie, een kuitvergroting.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 6.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.