Kosten voor mijn FreeStyle Libre 2

Kosten voor mijn FreeStyle Libre 2 | Geld inzamelen
 
 

Hallo

Ik heb in 2019 een maagverkleining gehad, een Gastric Sleeve. In 2021 heb ik de SADI gekregen hiermee zou ik nog meer kunnen afvallen. In totaal ben ik 142 kilo afgevallen. 

Toen ik me aanmelden voor het traject woog ik 198 kilo nu weeg ik nog 57 kilo. Ik ben enorm blij met wat ik heb berijkt. Mijn gezondheid is enorm verbeterd. Echter doordat ik zo weinig kan eten is er een groot probleem bijgekomen, mijn suikerspiegel zakt regelmatig heel erg laag. Zo laag dat ik zelfs diabetes agressie momenten hebt. Ik ben hierdoor de controle over mezelf kwijt.  Ik heb hele erge boze buien en gooi en smijt met spullen. Ik doe en zeg dingen waar ik veel spijt van heb achteraf.

Toen dit begon wist ik niet wat er aan de hand was. Ik verweet mijzelf en was boos op mezelf. Ik snapte ook niet waar het vandaan kwam. Ik kan dan heel erg gaan schelden en gaan vloeken en onredelijk worden. Ik ben er achter gekomen dat dit kwam doordat mijn suikerspiegel te ver zakte naar twee of nog lager. Ik heb veel geprobeerd om te kijken wat wel en niet werkte. Ik kreeg het advies om een sensor te proberen die zou aangeven wanneer mijn suikerspiegel begon te zakken, zodat ik optijd kan ingrijpen om de suikerspiegel weer omhoog te brengen.

Ik heb deze geprobeerd en ik ben er zo blij mee.  Dit sensorapparaatje geeft mij mijn leven weer terug. Er gaat een alarm af waarneer mijn suiker zakt.  Op het moment dat het alarm afgaat weet ik dat ik actie moet ondernemen. Ik moet wat gaan eten om te zorgen dat ik geen agressie aanvallen krijg of boos wordt en de controle verlies. Ik ben heel erg blij dat dit apparaatje bestaat. Ik heb mijn leven weer terug.

Ik moet er helaas mee stoppen, puur omdat ik dit apparaat niet kan betalen. Dit apparaatje wordt alleen vergoed als je diabetes type 2 hebt of zeer ernstig insuline moet spuiten. 
Daarom wil ik via deze weg vragen of er mensen zijn die mij willen helpen zodat ik in ieder geval voor 1 jaar dit apparaat kan gebruiken. Dit apparaatje kost €65 voor elke twee weken. Voor 1 jaar dit apparaatje gebruiken ben ik totaal €7000 kwijt.
Ik hoop dat ik het apparaatje kan blijven gebruiken.  Ik hoop dat er mensen zijn die mij een bedragje willen geven zodat ik elke twee weken het apparaatje kan gaan bestellen. Ik zal ook elke maand wanneereen update wanneer ik het apparaatje besteld heb. Ik kan dat alleen doen als er genoeg mensen zijn die mij willen helpen.  

Het gaat om de De FreeStyle Libre 2 sensor

https://www.freestyle.abbott/nl-nl/aan-de-slag/gratis-sensor.html?gclid=CjwKCAjwh8mlBhB_EiwAsztdBECbjWMAXAjNcA0WvOWuMahdppZTH2xIx8jG8r8mgnLHM4FXwo4JmRoClA8QAvD_BwEEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 5,00
Doel: € 7.000,00
0% / 197 dagen te gaan