Kosten psycholoog na trauma

Kosten psycholoog na trauma | Geld inzamelen
 
 

Ons eerste kind werd thuis geboren zonder hartslag. Het eerste wat ik hoorde was nu 112 bellen en het bleef stil, geen huilende baby maar een verloskundige die aan het reanimeren was.

Binnen 5 minuten stond de slaapkamer vol met brandweermannen, politiemannen en ambulance personeel en even later kwam de traumahelikopter over en stapte de trauma arts ook binnen. Uiteindelijk na 15 minuten reanimeren kwam de hartslag op gang en is de trauma arts met onze kleine in de ambulance gestapt en met gillende sirenes naar het ziekenhuis gegaan. 

Ik bleef alleen achter en mocht in de 2e ambulance Uiteindelijk naar het ziekenhuis. Geen idee hoe het met haar zou zijn en of ze nog in leven was en wat haar eventuele toekomst zou zijn. Een zeer traumatische ervaring.

Hiervoor heb ik ongeveer een jaar na de bevalling therapie bij de psycholoog en emdr therapie gekregen.

 

Enkele jaren later kreeg ik op een dag enorme buikpijn. Dacht aan blinde darm ontsteking.

Huisartsen post gebeld en de arts die kwam deelde mee dat ik aan het bevallen was. Zonder te weten zwanger te zijn.

Met spoed naar het ziekenhuis en na een helse bevalling Uiteindelijk via vacuüm pomp bevallen. Een gezonde dame, maar weer een traumatische ervaring rijker.

Drie jaar na deze gebeurtenis na een werkdag thuisgekomen en daar verloor ik een plas water. Dit bleek achteraf het moment dat m'n vliezen waren gebroken. Weer met spoed naar het ziekenhuis en binnen een uur bevallen van de 3e.

Wat stond ons leven op z'n kop en wat was het weer een traumatische ervaring. Ineens weer een kind erbij, weer niet geweten hebben zwanger te zijn.

Emdr en therapie bij psycholoog. 

Een terugkerende depressie en andere traumatische ervaringen uit m'n jeugd zorgen ervoor dat ik weer therapie nodig heb. Ik wil nu voor eens en altijd m'n leven op de rit krijgen en goed kunnen zorgen voor m'n prachtige gezin.

Je kunt niet altijd 6 gooien maar bij mij viel de dobbelsteen wel erg vaak de verkeerde kant op.

Ik hoop op een kans om beter te worden en te gaan genieten met m'n gezinEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 2.500,00
0% / 394 dagen te gaan

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.