Korte studentenfilm 'Legging'

Korte studentenfilm 'Legging' | Geld inzamelen
 
 
Doneer voor de korte stundentenfilm 'Legging'

De korte film genaamd ‘Legging’ is een komedie met in de hoofdrol de ongemakkelijke en onhandige student Lucas. Zijn vriendin Sanne houdt zich erg fanatiek bezig met haar toekomstige modellencarrière.

In deze film gaat Lucas in verschillende kledingwinkels in de stad op zoek naar de juiste legging voor zijn vriendin, omdat Sanne binnen een uur een zeer belangrijke fotoshoot heeft en ze haar beoogde legging voor die shoot heeft gescheurd. Het probleem is echter dat Lucas ook maar geen klein beetje verstand heeft van vrouwenkleding en compleet in de war raakt van alle verschillende soorten leggings. Dit leidt tot situaties waar Lucas voor het blok gezet wordt als man. Het bekende beeld van wachtende mannen op een bankje in een kledingwinkel en het urenlange twijfelen van vrouwen over een bepaald shirt komen natuurlijk ook naar voren. Daarbij heeft Sanne ook niet goed beschreven aan Lucas wat voor soort legging hij eigenlijk moest kopen. Lucas heeft verder ook geen kans meer gekregen om hiernaar te vragen omdat zijn mobiel uitviel.

Deze film laat het perspectief van mannen in een kledingwinkel zien.

Doordat wij bovenstaande film maken in het kader van een HBO filmminor zijn wij op zoek naar donaties voor het realiseren van de film. Elk bedrag is welkom en helpt ons weer een stap vooruit. 
Alvast bedankt!

Kayleigh Huisman
Teun Niekus
Django van den Busken
Silke HogewerfEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
10 donaties
€ 185,00
Doel: € 300,00
61%

Deze actie is gesloten.