Korte levertijd en 30 korting op alle AliExpress | Geld inzamelen
 
 

Korte levertijd en 30 korting op alle AliExpress

Voor iedereen 2 dagen levertijd en 30 korting op al uw AliExpress producten!

Geachte dame/heer,

Ten eerste al uw grote dank en die van vele andere Nederlanders om op onze Crowdfunding-actie een kijkje te nemen! Deel daarom onze actie zoveel mogelijk om iedereen te laten profiteren hiervan!

Na tijden van langdurig overleg hebben we dan eindelijk groen licht gekregen om alle producten die op AliExpress worden aangeboden te mogen aanbieden voor een 30% korting en kunnen wij een levertijd van 2 dagen garanderen hierdoor ontvangt iedereen niet alleen het voordeel van de lage prijs, maar nu ook van een verkote levertijd van minimaal 20 dagen!

Hoe werkt het?

  • Bij iedere donatie krijgt U een tegoedbon toegestuurd om de bestelling te plaatsen en persoonlijk contact met betrekking tot uw bestelling!
  • U mailt ons uw rekeningnummer waarmee de donatie is gemaakt en een printscreen van de producten die u wenst van Alixpress te ontvangen met het totaalbedrag zichtbaar naar [email protected]

Aliexpress biedt producten aan in elke productgroep denk hierbij aan onder andere computertoebehoren, autotoebehoren, kleding en zelfs zonnepanelen!

Als we een donatie bedrag van 5000 bereiken gaan we ervoor zorgen dat de oudere een wensdag krijgen! Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.