Koppelbed voor de zorg aan mensen met kanker!

Koppelbed voor de zorg aan mensen met kanker! | Geld inzamelen
 
 
De laatste dagen samen met het koppelbed de Bijrijder

Koppelbed - actie!

Het Roparun team van het Albert Schweitzer ziekenhuis bestaat dit jaar 10 jaar. Helaas, maar begrijpelijk, zal de Roparun dit jaar met Pinksteren niet doorgaan. Dit jaar zal de Roparun op 2 en 3 oktober in Nederland gehouden worden, start en finish is in Landgraaf. Dat betekent niet dat we als team stilstaan, we ontplooien het gehele jaar zoals ieder jaar diverse activiteiten om geld op te halen voor de zorg aan mensen met kanker. Daarnaast willen we voor onze trouwe hoofdsponsor, het Albert Schweitzer ziekenhuis, als team iets bijzonders terugdoen. We willen graag met uw steun een koppelbed aan het ziekenhuis doneren. 

Dichtbij zijn en het voelen van de ander zijn een belangrijk onderdeel van troost, verwerking en afscheid nemen. Familieleden krijgen door middel van een koppelbed de mogelijkheid om hun dierbare, warmte en liefde te geven door middel van lichamelijke aanraking en contact in de laatste dagen van het leven.

Dit bed is bestemd voor de longafdeling van het Albert Schweitzer ziekenhuis in Dordrecht. Op deze afdeling wordt ook palliatieve zorgverlening geboden. Er overlijden regelmatig patiënten aan de gevolgen van oncologische aandoeningen, Covid en COPD, daarom is er grote behoefte aan faciliteiten die iets extra’s kunnen bieden voor patiënt en familie. 

Fijn dat u even de tijd hebt genomen om dit bericht te lezen. Een koppelbed kost € 3750,00

Mocht u een kleine bijdrage kunnen missen, we zijn u heel dankbaar.

Met hartelijke groet,

Roparunteam Albert Schweitzer ziekenhuisEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 3.750,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.