Klimmen tegen MS | Geld inzamelen
 
 

Klimmen tegen MS

Klimmen tegen MS om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de strijd tegen MS.

 

Op 10 Juni 2018 ga ik samen met het volleybalteam heren 1 van Loppersum en nog ongeveer 650 andere personen de Mont Ventoux (ook wel de kale berg genoemd) beklimmen. Voor het goede doel: Klimmen tegen MS. Het doel is zoveel mogelijk geld ophalen om er voor te zorgen dat er veel onderzoek kan worden gedaan om zo een medicijn te vinden welke deze slopende ziekte de wereld uit te helpen. Het broertje, en fanatiek supporter, lijdt aan een progressieve vorm van MS.
Ik zou willen vragen wanneer je mij in deze strijd wilt steunen een donatie te doen. Dit kan op de pagina https://deelnemers.klimmentegenms.nl/projects/grunn-moves/payments/new

Of naar mij persoonlijk.
Wanneer je dit wilt doen, graag aan het einde van de betaling mijn naam even vermelden.

Info betreffende klimmen tegen MS:

Klimmen tegen MS is een organisatie die mensen wil inspireren om in beweging te komen tegen MS. Zij doen dit door het organiseren van klimmen tegen MS en Arena Moves. Wat houdt klimmen tegen MS nu in: dit is een evenement op de flanken van de Mont Ventoux in Frankrijk. Doel is per deelnemer verschillend, je mag zelf bepalen hoe vaak je de Mont Ventoux gaat beklimmen. Dit kan met de fiets of lopend.

Voor meer info:  www.klimmentegenms.nl

Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, is welkom.

Bij voorbaat dank,
met vriendelijk groet
Jan TimmermanEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 500,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.