Geld inzamelen | Klimmen tegen M.S.
 
 

Klimmen tegen M.S.

Mont Ventoux beklimmen om geld in te zamelen voor de ziekte M.S.

Help mee geld in te zamelen voor de ziekte M.S. 

In Juni 2019 wil ik samen met mijn moeder die M.S. heeft de Mont Ventoux gaan beklimmen om geld in te zamelen voor M.S.

 

Sinds een aantal jaar organiseert stichting MoveS een groot evenement om geld in te zamelen voor de ziekte M.S. Hierbij is het de bedoeling om de Mont Ventoux te beklimmen. Het doel van de stichting is om ooit een M.S. vrije wereld te hebben, maar tot die tijd mensen met M.S in beweging houden om hun mogelijkheden te verkennen met positieve vibes. 

Geld inzamelen voor M.S. heeft mij persoonlijk geraakt omdat mijn moeder M.S. heeft. Mijn moeder is een hele sportieve vrouw die ooit zelfs de marathon heeft gelopen. Ze sport eigenlijk haar hele leven al. Laatste jaren is de M.S. helaas aggresiever geworden. Hierdoor zijn veel dingen die ze vroeger deed een stuk moeilijker geworden. Gelukkig heeft ze iets gevonden waar ze toch helemaal haar ei in kwijt kan, namelijk fietsen. Daarom lijkt het mij geweldig als ik samen met mijn moeder volgend jaar de Mont Ventoux kan opfietsen. Dit omdat fietsen haar belangrijkste hulpmiddel is geweest tegen de ziekte M.S. Als we dit kunnen doen, kunnen we letterlijk de Mont Ventoux beklimmen, maar voelt het voor mijn moeder nog veel meer alsof we de M.S. aan het verslaan zijn. 

Wilt u doneren? Dan helpt u ons geweldig om dit mogelijk te maken en ons het inschrijfgeld te kunnen betalen. Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie. 

Laat een reactie achter

1 donatie
€ 50,00
Doel: € 2.000,00
2% / 289 dagen te gaan