Klimmen tegen M.S.

Klimmen tegen M.S. | Geld inzamelen
 
 
Mont Ventoux beklimmen om geld in te zamelen voor de ziekte M.S.

Help mee geld in te zamelen voor de ziekte M.S. 

In Juni 2019 wil ik samen met mijn moeder die M.S. heeft de Mont Ventoux gaan beklimmen om geld in te zamelen voor M.S.

 

Sinds een aantal jaar organiseert stichting MoveS een groot evenement om geld in te zamelen voor de ziekte M.S. Hierbij is het de bedoeling om de Mont Ventoux te beklimmen. Het doel van de stichting is om ooit een M.S. vrije wereld te hebben, maar tot die tijd mensen met M.S in beweging houden om hun mogelijkheden te verkennen met positieve vibes. 

Geld inzamelen voor M.S. heeft mij persoonlijk geraakt omdat mijn moeder M.S. heeft. Mijn moeder is een hele sportieve vrouw die ooit zelfs de marathon heeft gelopen. Ze sport eigenlijk haar hele leven al. Laatste jaren is de M.S. helaas aggresiever geworden. Hierdoor zijn veel dingen die ze vroeger deed een stuk moeilijker geworden. Haar evenwicht gaat flink achteruit waardoor autorijden en hardlopen niet meer gaat. Ook met wandelen heeft ze steeds meer ondersteuning nodig. Helaas is ze nu ook 2 jaar geleden afgekeurd voor haar werk. Dit is voor haar heel vervelend omdat haar wereldje steeds kleiner wordt.
Ondanks al deze tegenslagen blijft ze toch positief en blijft ze op zoek naar dingen die ze wel kan. Zo doet ze inmiddels vrijwilligerswerk voor kinderen met een beperking. Ook heeft ze op sportgebied gelukkig iets gevonden waar ze helemaal haar ei in kwijt kan, namelijk fietsen. Omdat ik het zo knap vind van mijn moeder hoe ze ondanks alle tegenslagen toch altijd zo positief weet te blijven, wil ik graag iets speciaals doen.  Daarom lijkt het mij geweldig als ik samen met mijn moeder volgend jaar de Mont Ventoux kan opfietsen. Dit omdat fietsen haar belangrijkste hulpmiddel is geweest tegen de ziekte M.S. Als we dit kunnen doen, kunnen we letterlijk de Mont Ventoux beklimmen, maar voelt het voor mijn moeder nog veel meer alsof we de M.S. aan het verslaan zijn. 

Wilt u doneren? Dan helpt u ons geweldig om dit mogelijk te maken en zo het inschrijfgeld te kunnen betalen. En dan hopelijk ooit de vreselijke ziekte M.S. de wereld uit te helpen. Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

2 donaties
€ 75,00
Doel: € 2.000,00
3%

Deze actie is gesloten.