Kleine wasjes, grote wasjes

Kleine wasjes, grote wasjes | Geld inzamelen
 
 

Onze schoonmaakster vertelde vandaag dat haar wasmachine stuk is gegaan. Ze heeft met 4 dochters een groot gezin en moet dagelijks wassen. Dat de wasmachine nu stuk is, is dus een groot probleem. Ze zit krap bij kas en kan niet zomaar een nieuwe wasmachine kopen.

Nu denk je misschien: goh, maar we hebben toch net vakantiegeld gehad? Dat klopt, maar dat geld is bedoeld om naar Marokko af te reizen, omdat haar schoonvader ernstig ziek is. Als het moet, gebruikt ze het geld voor de aanschaf van de wasmachine, maar dit kan zomaar de laatste keer zijn dat ze hem levend zien.

Ik gun haar het familiebezoek én de broodnodige nieuwe wasmachine. Waarom? Het is een hele lieve vrouw die altijd voor iedereen klaar staat. Daar plukt ze nu de vruchten van, want ze heeft genoeg adresjes waar ze haar was mag draaien. Maar dat is natuurlijk geen lange termijn oplossing.

Ik hoop haar binnenkort te kunnen verrassen met de mededeling dat ze een nieuwe wasmachine kan uitzoeken, zonder dat dat ten koste gaat van het familiebezoek. Wie hoopt dit ook en helpt me mee?Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 1.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.