Kleine ondernemers in nood | Geld inzamelen
 
 

Kleine ondernemers in nood

Help onze stoppende zzper voordat het ondernemen de zzp'ers stopt.

Velen zijn tijdens de crisis als zelfstandiger begonnen, ook wel bekend als zzper. Helaas komen ook velen van hen in de problemen, omdat het niet altijd zo eenvoudig is als het lijkt. Uit eigen ervaring weet ik dat wanneer je blijft vechten om succesvol te worden, je tegen lastigste barrières aan loopt. Ziek zijn is niet mogelijk, want er is geen betaalbaar vangnet, een snipperdag kost vaak teveel, omdat je iedere cent hard nodig hebt.

Gebeurt er dan iets, zijn de problemen vaak niet op te lossen. Nu er weer banen te krijgen zijn, is een nieuwe start toch bijna onmogelijk voor de zzper.

Stoppen kost tijd, en tijd is geld. Dat is dan ook het grote probleem.

De zzper in nood heeft geen mogelijkheden meer om door te gaan, en geen geld om te stoppen. Dat resulteerden vaak in een faillissement met alle gevolgen van dien. Alle persoonlijke bezittingen worden verkocht, gezinnen raken zo in de stress dat hulp gewenst is, maar als je stopt als zzper, heb je nergens recht op.

Daarom heb ik besloten om te kijken of er in Nederland nog mensen zijn die berreid zijn om een bijdrage te doneren en zo de zzp'ers een nieuwe toekomst te gunnen.

Het gaat hier om onze eigen burgers die slachtoffer zijn geworden van onze eigen wetgeving. Vluchtelingen worden geholpen, en als er ergens een ramp is, worden er miljoenen ingezameld. 

Ik vraag u nu, om mij en onze medemensen te helpen met een eenmalige donatie.

Ook dit is een ramp, maar dan voor gezinnen in Nederland. De stoppende zelfstandiger, heeft uw hulp echt nodig.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 20.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.