klein beetje hulp nodig

klein beetje hulp nodig | Geld inzamelen
 
 

Zoals zovelen van ons heb ik een paar moeilijke jaren achter de rug. Eind 2020 verloor ik mijn baan, Corona overviel het bedrijf waar ik werkte en hoewel ik al een paar jaar een vaste baan had stond ik op straat. Alle andere kosten gingen gewoon door. Ik kon ergens anders aan het werk voor veel minder geld maar liever dat dan een uitkering. Ik moest ook kleiner gaan wonen maar ook daar had ik geen probleem mee. 

Helaas was ook deze baan niet voor lang. Gelukkig heb ik ondertussen wel een hele fijne nieuwe baan gevonden. Alleen ben ik dus hiervoor weer moeten verhuizen afgelopen jaar. Alle onkosten van verhuis, en ook een gat tussen salarisbetalingen hebben ervoor gezorgd dat mijn reserves volledig op zijn. Tot overmaat van ramp wilde de belastingdienst begin dit jaar ook nog meer dan 5000 euro erfbelasting na het overlijden van mijn moeder.

Nu sta ik weer voor een uitdaging. Mijn nieuwe woning is geweldig maar zit niet op gas aangesloten en er moet een tank petroleum besteld worden zodat ik het kan verwarmen. 500 liter petroleum á 2,30 per liter. Mijn trots is het enige dat ik over heb maar ik moet ook hier overheen stappen en om hulp vragen.

Dankuwel als u mij een klein steuntje in de rug wil gevenEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 1.200,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.