Kleding voor V.V. SJS 2 | Geld inzamelen
 
 

Kleding voor V.V. SJS 2

Wij als team SJS 2 zijn drastisch op zoek naar nieuwe trainingspakken.

Nu het nieuwe voetbalseizoen op het punt staat om te beginnen, is het natuurlijk weer tijd om ons team weer in een lekker fris (trainings)jasje te hijsen. Daarnaast is het inmiddels ook tijd geworden voor een mooi nieuw tenue. Dit brengt natuurlijk de nodige kosten met zich mee. Hierbij vragen wij ieders aandacht om na te denken over een kleine donatie. Want zoals het spreekwoord luidt: alle kleine beetjes helpen.

Hiermee zouden wij al flink op weg zijn om als amateurvereniging toch het nodige beetje professionaliteit uit te kunnen stralen.
Wat kunt u van ons verwachten? U zou natuurlijk altijd welkom zijn om aan de Julianastraat een potje voetbal te komen kijken met natuurlijk 100% inzet , na de wedstrijden een drankje te doen in de kantine en bij eventuele kampioenschappen bent u
van harte uitgenodigd bij het feest(je) in de V.V. SJS kantine.

Daarnaast is het wellicht belangrijk om te weten wie wij als team zijn: een jonge en ambitieuze ploeg wie het belangrijk vindt om naast de sportieve prestaties welke natuurlijk voor gaan, een gezellige sfeer binnen de vereniging te ondervinden.

Wij staan natuurlijk niet onwelwillend tegenover eventuele sponsors, waarnaar wij al actief aan het zoeken zijn hier zal natuurlijk extra aandacht aan geschonken worden wanneer dit een vergevorderd stadium bereikt.

U zou ons heel erg helpen bij welke donatie u ook maakt. Graag ontvangen wij donaties via de onderstaande link.

Alvast vriendelijk bedankt en hopen u snel te zien bij onze wedstrijden.

Hartelijke groet,

SJS 2Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 1.500,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.