Kindervakanties,Je gunt je kind graag een vakantie | Geld inzamelen
 
 

Kindervakanties,Je gunt je kind graag een vakantie

Je gunt je kind graag een vakantie?

Je gunt je kind graag een vakantie, maar soms zit dat er gewoon niet in. Wij kunnen dat mogelijk maken als wij rond de 15000 euro kunnen ophalen. Naast groepsweken kunnen kinderen ook op vakantie bij een gastouder.

Je gunt je kind graag een vakantie, maar soms zit dat er gewoon niet in. Misschien is de gezondheid een spelbreker, of geldgebrek. Het maakt niet uit waarom.

Ook jouw kind krijgt een fijne vakantieweek op een mooie plek in Nederland waar veel te zien en te doen is. Goed geschoolde vrijwilligers zorgen tijdens de groepsweek voor spannende activiteiten, zoals leuke spellen in het bos, hutten bouwen en zwemmen. Daarnaast zijn er ook weekvakanties bij een gastouder.

De kinderen zijn er lekker even uit en kunnen nieuwe indrukken opdoen en vriendjes maken. Voor kinderen van 6 tot 18 jaar.

Wij proberen daarnaast ook kinderen te helpen die in ons land in armoede opgroeien. Wij vinden dat zij er ook bij moeten horen, maar helaas is dit voor 1 op de 9 kinderen niet zo vanzelfsprekend. Dat zijn 398.000 kinderen die niet kunnen meedoen met leeftijdsgenootjes en volwassen zorgen hebben. Wij beginnen nu met simepele dingen zoals eerst een vakantie te organiseren en daarna uit te breiden door simpele dingen aan te bieden zoals zwemlessen, een dagje uit, een fiets, opleiding, leesboek of een laptop mogelijk te maken. Omdat ook zij moeten kunnen meedoen en een mooie toekomst verdienen!

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

1 donatie
€ 10,00
Doel: € 15.000,00
0%

Deze actie is gesloten.