Kindertijd Mini kermis

Kindertijd Mini kermis | Geld inzamelen
 
 

Iedereen herrinnert zich zijn/haar kindertijd nog wel. Zeker als je van de jaren 90' bent of daarvoor. Klimmen, klauteren, verstoppertje enz. Met het digitale tijdperk van nu zie je steeds minder kinderen buiten spelen en dat is best zonde. Samen met mijn vriendin hebben we het idee gekregen om kleine evenementjes te organiseren voor kinderen. Laagdrempelig zodat elk kind mee kan doen aan de ''mini kermis''.

Hiermee halen we de kinderen uit de buurt weer mee naar buiten en kunnen we groeien als organisatie en goede doelen steunen die betrekking hebben op kinderen!

Het doet ons heel veel goed als dit plan slaagt. Kinderen die gewoon lekker kunnen spelen en genieten van al het leuks dat wij neer kunnen zetten!

 

Momenteel verkopen wij suikerspinnen voor €1,- om zelf geld in te zamelen en op deze manier ook te kunnen investeren.

De evenementjes moeten er een beetje uitzien als volgt:

Springkussens, suikerspinmachine, popcornmachine, opblaasbaar doolhof, stormbaan, ringwerpen, ballenbak enz.

Een suikerspin machine hebben wij al. echter missen wij de rest nog om een mooie aankleding van attracties en dergelijke te kunnen verwezenlijke.. Hier willen wij van u hulp krijgen. Als het evenement Zomer 2023 georganiseerd word, werken wij met entree kaartjes. de winst van het evenement gaat voor de helft naar een goed doel. De andre helft word gebruikt voor investering, reparatie, schoonmaak, onderhoud en veiligheid van de attracties.

 

Steunt u ons ook? en word donateur. Eke cent telt!

 

Facebook: KINDERTIJD

Kindertijd!
15-08-2022

Op dit moment kunnen we bevestigen dat Happy-point ons steunt in onze evenementen en go de doelen!


0 donaties
€ 0,00

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.