Kinderen.

Kinderen. | Geld inzamelen
 
 

Hallo,

Wij zijn een samengesteld gezin van 6. Door de financiële problemen in het verleden zijn wij voor een keus gezet. Op het moment krijgen wij hulp via de gemeente om een stabiele situatie te creëren. 

Nu is het zo dat mijn partner een co-ouderschap heeft. Deze regeling is 50/50 waardoor om de week de kinderen bij ons in huis wonen. Hierdoor kan ik alleen maar in de avonden werken omdat mijn partner overdag werkt. 

De kinderen zitten in een andere gemeente op school waardoor ik ook niet genoeg tijd heb om overdag de werken. 

Nu werd ons verteld dat als wij de hulp in willen dat ik meer moet gaan werken. Dat wil ik ontzettend graag doen en ben zeker niet vies van werken, maar die mogelijkheid heb ik op het moment niet. Nu is het zo dat mijn partner zijn co-ouderschap moet opgeven zodat wij allebei fulltime kunnen werken. Dit co-ouderschap heeft hij na 4 jaar vechten EIN-DE-LIJK gekregen, en word dat nu weer verpest. 

Ikzelf heb een schuld van 7 duizend euro. Als die is betaald of een deel ervan, hoef ik de hulp niet in en kan ik voor alle kinderen blijven zorgen en krijgt mijn partner de hulp die hij nodig heeft. 

Dit allemaal doen wij puur om het co-ouderschap niet te verliezen.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 7.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.