kinderen in armoede | Geld inzamelen
 
 

kinderen in armoede

kinderen in armoede

www.muskathlon.com/nl-nl/deelnemers/2386/rianne-bel.html

 

Hallo! Fijn, dat je hier bent zodat ik mijn verhaal met je kan delen en je hopelijk kan inspireren. Vanaf september 2009 ben ik betrokken bij het werk van Compassion. Via Compassion sponsor en ondersteun ik Celeste, een meisje van inmiddels 15 jaar uit Nicaragua. In 2013 heb ik het voorrecht gehad om haar en haar familie te mogen ontmoeten. Tijdens deze ontmoeting heb ik gezien wat voor impact mijn bijdrage, het werk van Compassion heeft voor dit meisje, haar familie en haar omgeving. Ik draag financieel bij aan haar leven en wij hebben regelmatig brief contact. Het was een bijzondere ontmoeting waar we nog altijd met elkaar over schrijven. In mijn dagelijks leven; op het werk, tijdens het oppassen en als kinderwerker ontmoet ik veel kinderen. Dit geeft mij veel energie. Ik geloof dat ieder kind telt! Het breekt mijn hart dan ook dat er elke dag zo veel kinderen in de wereld wakker worden in omstandigheden van armoede. Daarom kan ik niet stil blijven zitten en wil ik iets voor deze kinderen betekenen.

Wat ga ik doen? In oktober 2019 ga ik in 1 dag 63km wandelen in Tanzania. Mijn doel is om hierbij 10.000 euro op te halen voor Compassion. 

Compassion kan met deze bijdrage de circel van armoede doorbreken. Ik hoor je al denken, echt waar? Ja, echt waar! Via het aangeboden kindsponsorprogramma begeleiden ze individuele kinderen van extreme armoede naar zelfredzaamheid. Wil je meer weten? Lees de website of neem gerust contact met mij op.

En nu? Mijn doel is om 10.000 euro op te halen voor Compassion. Ik kan dit niet alleen en daarom vraag ik JOUW hulp. Wij hebben het geluk om op te groeien in een welvarend land, met schoenen aan onze voeten, eten om onze honger te stillen en scholen om te leren. Wil jij mij helpen in de strijd tegen onrecht? En red jij een kind uit armoede?

Klik op doneren om mij financieel te ondersteunen. Mijn dank is groot!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 10.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.