Kinderen Curaçao in beweging

Kinderen Curaçao in beweging | Geld inzamelen
 
 
Moeilijk lerende kinderen helpen in Curaçao, wat kunt u doen?

Beste mensen,

Ik ben Jesper van den Bogert en ik zit in mijn examenjaar op het ROC Tilburg Sport en Bewegen. Hier volg ik de richting Sport Coördinator Uniformeerde Beroepen. 

16 april zal ik, samen met mijn klas, vertrekken naar Curaçao. Hier gaan wij op twee basischolen met zeer moeilijk lerende kinderen helpen om de sport/gym lessen te verbeteren. Wij hebben voor onszelf drie doelen gesteld:

1. Een grote sportdag op beide scholen organiseren;

2. Sportmateriaal achterlaten waar de scholen de komende tijd hun sport lessen mee kunnen verzorgen;

3. Een sportplan overhandigen. In dit sportplan staat onze kennis met betrekking tot sport(lessen) waarmee de leraren deze kennis in hun eigen sportlessen kunnen gaan gebruiken.

Hiervoor willen wij geld inzamelen om onze bovengenoemde doelen te realiseren. Daarvoor hebben wij uw help nodig! 

Wat kunt u doen om ons te helpen? Op zaterdag 10 maart om 10:30 uur zal ik de Hedelse brugloop organiseren. Dit is een loop waarbij wij vertrekken vanuit Proffit Functional Fitness Hedel, over de Hedelse brug en weer terug naar de finisch en tevens het startpunt. De afstand zal +/- 3,5 kilometer bedragen. U heeft de keuze om deze ronde 1, 2 of 3 keer te lopen. 

De kosten hiervoor zijn 10,00 euro p.p. en dit bedrag gaat volledig naar ons goede doel. Kun je niet (hard)lopen is er de mogelijkheid om in de fitness dezelfde afstand als de lopers te fietsen. Wil je jezelf aanmelden voor deze loop, kunt u een mail sturen naar volgend e-mailadres: jespervdb@outlook.com                                                                                             Nadat u deze mail heeft gestuurd zal ik de deelname bevestigen, extra informatie doorsturen met betrekking tot de loop en de betaling. 

 

Kunt u niet aanwezig zijn bij deze loop of is de afstand voor u te ver? Er is dan altijd voor u de mogelijkheid om toch dit goede doel te steunen. U kunt dan op deze site uw donatie achterlaten. Hiervoor zullen ik en mijn klasgenoten u zeer dankbaar zijn.

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
44 donaties
€ 500,00
Doel: € 500,00
100%

Deze actie is gesloten.