Kim's project in Indonesië!

Kim's project in Indonesië! | Geld inzamelen
 
 
Help jij mij de arme kinderen en verwaarloosde dieren ondersteunen in Indonesië?

Hallo! Mijn naam is Kim en ik woon sinds februari in Indonesië. Naast alle mooie dingen van dit land, zie ik helaas ook ontzettend veel armoede. Mensen wonen hier in huisjes gemaakt van karton en plastic en hebben letterlijk niks. Kinderen die worden geboren in deze 'buurt' zullen hoogstwaarschijnlijk nooit iets anders te zien krijgen. Ook leven hier ontzettend veel zwerfdieren die vaak in veel pijn leven. 

Mijn Project 

Dit was voor mij zo confronterend dat ik voel dat ik iets moet doen! Ik geloof echt dat als je de wereld een beetje beter wil maken je bij jezelf moet beginnen, en dat is wat ik ga doen! Ik wil de zwakste groepen van de maatschappij helpen namelijk de kinderen en dieren. Ik wil dat kinderen weten wat spelen is, ik wil kinderen het geloof geven dat ze het waard zijn om te bestaan en ik wil kinderen de kracht geven om en doel te hebben in hun leven! 

Ook wil ik wat voor de dieren hier betekenen. Ik wil verwaarloosde dieren een tweede kans geven en er voor zorgen dat er zo weinig mogelijk dieren in pijn hoeven te leven!

Waarom vraag ik om donaties? 

Om iets te kunnen betekenen voor de kinderen en dieren hier, is er geld nodig. Ik heb zoveel mogelijk  bijgelegd, maar ik blijf helaas een student en kan dit niet alleen. Ik wil kinderen spulletjes geven zoals speelgoed maar ook engelse boekjes, pennen, schriften... Hierdoor kunnen ze op jonge leeftijd al beginnen met het leren van Engels, iets wat heel belangrijk is. 

Veel dieren hier zijn gewond en hebben dringend voeding en een dierenartsbezoek nodig. Ik ga dit in samenwerking doen met een stichting die deze dieren opvangt en ze uiteindelijk een 2e kans geeft. 

De afspraken met de weeshuizen en dierenopvang in Jakarta zijn al gemaakt. Mocht je me willen helpen met een donatie, maak je mij maar vooral alle kinderen en dieren hier heel gelukkig, ook al is het maar een klein bedrag! 

Ik heb uitgerekend dat ik met 5 euro 1 kind blij kan maken met een Indonesisch-Engels woordenboek, een schriftje en een pen. Daarnaast kan ik met 5 euro 1 dier voorzien van 3 kg voer. 

Uiteindelijk ga ik al het werk wat ik hier verricht ook filmen, en kun je dus zien waar het geld terecht zal komen! De kosten wbt het reizen en onderdak betaal ik altijd uit eigen zak. Het geld via dit project zal altijd besteed worden aan de kinderen en dieren.

Mocht je dit willen volgen, breng dan een bezoek aan mijn website: www.kimsreisdagboek.nl 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
34 donaties
€ 660,00
Doel: € 500,00
132%

Deze actie is gesloten.