Kim's droom

Kim's droom | Geld inzamelen
 
 

En dan staat de wereld op zijn kop....

Twee jaar getrouwd, moeder van twee meisjes van 7 en 5. Een prachtig gezin dat nog een hele toekomst voor zich zou moeten hebben. Wat met vage klachten begon, is inmiddels een gevecht tegen kanker dat overal lijkt op te poppen. Het is niet voor te stellen hoe het voelt als je als 38-jarige vrouw te horen krijgt dat je niet meer beter wordt...

Kim heeft veel moeten doorstaan de afgelopen jaren. Ziekenhuis in, ziekenhuis uit. De afgelopen maanden stonden in het teken van de immunotherapie en alle hoop was daar op gevestigd. Maar toen kwam daar die klap: de plekjes waren gegroeid en Kim kon niet meer meedoen. Het enige dat nu nog mogelijk lijkt, zijn opties om haar leven te kunnen verlengen. Keuzes die je als 38-jarige niet wilt maken. 

Lieve Kim, dromen die je altijd had moet je loslaten. Het enige dat je nog wenst is tijd, zodat jouw meisjes een actieve herinnering aan jou zullen hebben. 

Eén droom willen we graag voor jou verwezenlijken: met jouw gezin naar het noorderlicht. Een kostbare reis die voor jullie financieel niet op te brengen is. 

Maar wat als.... iedereen een steentje bijdraagt door een bedrag te doneren wat gemist kan worden? Wat als.... we samen zorgen dat die droomreis voor Kim, Wouter en de kinderen werkelijkheid wordt?

Kim's droom is inmiddels onze droom geworden. Helpen jullie mee deze uit te laten komen?

Met enorm veel liefde,
Marjorie & RenskeEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
624 donaties
€ 18.150,00
Doel: € 8.000,00
226%