Kidsandmore | Geld inzamelen
 
 

Kidsandmore

Kidsandmore

Hallo,

 

Mijn naam is Nelly, en ik heb het idee om voor mijzelf te beginnen, waarbij niet alleen ik profijt heb, maar ook de hele wijk.

Ik wil eenzame ouderen laten bewegen op speciale apparatuur, die hun gehuegen prikkelt. Ook zullen zij anderen ontmoeten en samen een bakje koffie kunnen drinken. Het isolement is nog steeds een groot probleem, en ik wil dat ouderen gezonder oud kunnen worden, en vooral NIET eenzaam. 

Ook jeugd en gezin wil ik aanpakken door hen eveneens op speciale apparatuur te laten bewegen, dat geschikt is voor de doelgroep. Vooral jeugd met overgewicht moet aangepakt worden, en deze zal ik met mijn jarenlange ervaring persoonlijk gaan begeleiden. 

Vrouwen met een andere geloofsovertuiging kunnen vaak niet overal terecht om te bewegen, deze wil ik extra aandacht geven door hen binnen mijn ACTIVITY center te laten bewegen. Zo kan ook deze doelgroep integreren in de wijk.

 

Dit is niet alleen een droom, maar ook een passie die ik waar wil maken. Een steentje bijdragen aan de maatschappij, en toch mijn eigen geld verdienen. Sport verbindt!!!!Door nieuwe kennissen op te doen kan het zomaar zijn dat iemand die werk zoekt ineens aan het werk komt. 

Ik hoop op veel, heel veel steun, en dat ik aan het einde van het jaar kan zeggen " OPENING 2019"

Doneert U? Ik ben op zoek naar een startkapitaal, en wil met het opgehaalde geld de apparatuur kopen, adverteren etc etc. Alles zal aangewend worden voor de opstart kosten van mijn clubje.

 

Bij elke 100 euro die ik inzamel, doneer ik weer 1 euro aan een fonds die zich inzet tegen armoede bestrijding.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 75.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.