Kickboksen voor kinderen met een beperking | Geld inzamelen
 
 

Kickboksen voor kinderen met een beperking

Bengala Gym start project voor kinderen met een beperking.

Muay Thai en Kickboksen promoten voor kinderen met gedragsproblemen,adhd,autisme etc.
 Veel kinderen vinden het leuk om te bewegen en te sporten. En vooral nu het zo populaire kickboksen dankzij onze wereldkampioenen in Nederland.
Het is goed voor lijf én leden en maakt kinderen mentaal sterker.
Kinderen ontmoeten elkaar door sport waardoor sociale contacten en soms nieuwe vriendschappen ontstaan. Talent wordt zichtbaar en krijgt de kans om zich te ontwikkelen. Daarnaast is sport een belangrijke economische stimulans en maakt het onze stad en verenigingen gezelliger, vitaler en levendiger.
Zo kan ik nog wel even doorgaan met het opnoemen van de vele voordelen die Bengala Gym die sinds 1990 actief is in Gouda aan de gemeente Gouda opleveren.
Denk hierbij aan de projecten die wij zelf hebben opgezet en uitgevoerd op geheel eigen initiatief en met succes hebben afgerond en nog steeds gaande is.
Laat hierdoor helder zijn: investeren in sport en het verleiden van kinderen van de gemeente Gouda om meer en vaker te bewegen, heeft op veel gebieden een positief effect. De samenleving, ook die van Gouda, verandert. Steeds meer kinderen bewegen en sporten op een manier, op een moment en een plek die hen het beste uitkomt en waar ze zich veilig en thuis voelen.
Zaak is om ondernemerschap ook in de sport te laten floreren en door slimme verbindingen te leggen, de innovatiekracht van de stad ook op gebied van bewegen en sport optimaal te benutten. Die slimme verbindingen zie je terug in de totstandkoming van dit Bengala-Gym G-Force1. Maar ook in de presentatie van Bengala-Gym : het nieuwe Bewegen en sport is van Gouda voor Gouda en dit willen we landelijk uit gaan breiden.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.