Kerstcadeau voor de horeca!

Kerstcadeau voor de horeca! | Geld inzamelen
 
 
Steun de Nederlandse horeca en doneer voor een Kerstcadeau!

Horeca... Dat herinner ik me. 

Op 8 december 2020 is er duidelijk geworden dat er in deze coronacrisis voorlopig geen uitzicht is op het heropenen van de horeca. Wat wordt deze sector hard getroffen en wat hebben ze het zwaar! 

Vanuit de Kerstgedachte zet ik, ROOFVOGEL, deze crowdfunding op, om de horeca dit jaar tijdens Kerst een cadeautje te kunnen geven, zodat zij merken dat wij hen niet vergeten zijn.

Herinner jij je je eerste date nog in het café? Dat je ten huwelijk werd gevraagd tijdens een etentje in het restaurant? Die bitterzoete borrel na de uitvaart van een dierbare? De verassende smaken van een onbekende keuken? De vriendinnen die je hebt leren kennen op het toilet van een club? De voetbalwedstrijd waar je om gejuicht of gehuild hebt met je vrienden en een biertje in het café?

Laten we de Nederlandse horeca duidelijk maken dat we hen niet zijn vergeten en we dierbare herinneringen aan hen hebben, zodat we kunnen blijven zeggen:

Horeca... Dat herinner ik me.

Noot: Het gedoneerde geld zal in zijn geheel besteed worden aan een cadeau/cheque voor de Nederlandse horeca. Hierin zal volledige transparantie zijn en mocht deze crowdfunding een succes worden, dan zal de Koninklijke Horeca Nederland om advies gevraagd worden. Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.