Kansen voor kinderen Hanzehogeschool | Geld inzamelen
 
 

Kansen voor kinderen Hanzehogeschool

Alle kinderen horen een gelijke kans te krijgen tijdens hun jeugd

Wij zijn zes Bedrijfskunde studenten van de Hanzehogeschool Groningen. Wij hebben vanuit de Hanze hogeschool een onmogelijke opdracht gekregen. 

Wij mogen deelnemen aan de zogenoemde onmogelijk opdracht van de Hanzehogeschool. Deze opdracht wordt uitgevoerd door alle eerstejaars studenten van de opleiding bedrijfskunde. Elk jaar vormt de opdracht een samenwerking met één of meerdere verschillenden goede doelen in of rondom Groningen. Het goede doel van dit jaar is Stichting Leergeld. Dit goede doel houdt zich bezig met kinderen die opgroeien in armoede. Stichting leergeld zorgt ervoor dat kinderen goed voorberreid naar school kunnen gaan ( tas, boeken, pennen etc. ), mee kunnen doen schoolreisjes en schoolzwemmen.

Onze opdracht is een orgineel lipdub filmpje maken op een basisschool. Met deze lipdub willen wij geld inzamellen voor het goede doel Stichting leergeld. 

Graag zouden wij onze onmogelijke opdracht, mogelijk maken zodat wij kinderen kansen kunnen bieden. En daar hebben wij uw hulp bij nodig! 

 

Namens ons en Stichting leergeld bedankt!

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 600,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.