Kans op genezing!

Kans op genezing! | Geld inzamelen
 
 

Ik heb melanoomkanker, stadium 4, met uitzaaiingen naar buik, longen, lymfklieren, hersenen en één spier.

Ik ben Merel, 32 jaar en had geen klachten.. Wel veel plannen voor een mooie toekomst. Die plannen moeten aangepast. Want ik krijg door mijn stadium 4 kanker alleen palliatieve behandeling, levensrekkend, geen kans op genezing. 

Ik heb 1 bestraling gehad voor de tumoren in mijn hoofd. En 1 behandeling met immuuntherapie. Helaas was ik hier allergisch voor en ben ik door het oog van de naald gekropen met een hersenvliesontsteking, een leverontsteking en veel andere bijkomende ellende.

Hierdoor moest ik eerst herstellen. Zonder verdere behandeling. Terwijl de kanker zo hard woekerde tussen mijn eerste en tweede scan. Afwachten was dus geen optie. Dus ik heb mij ook gestort op alternatieve behandelingen.

Die heb ik gevonden. En heb deze kuur in lage dosering nu al 2x met hulp van familie kunnen kopen. En met succes, want mijn laatste scan liet wel wat groei zien, maar niet zoveel als voorheen en ook vermindering. Daardoor mag ik starten met BRAF-MEK remmers vanuit het ziekenhuis. En de alternatieve kuur die ik doe zou samen met de behandeling echt een boost kunnen geven. 

Daarom zou ik nu graag de volledige kuur erbij willen doen in de hoge dosering voor een optimaal resultaat.

Want als mijn kanker heel erg vermindert verandert het Palliatieve beleid van nu, hopelijk in Actief beleid. En dan starten ze met behandelen om te genezen. Dat is mijn doel!!! Een wonder worden en genezen 🙏🏻

**************************************** 

Dankzij alle lieve mensen heb ik dat doel behaald! Ge-wel-dig!! Maar omdat er ook nog steeds gestort wordt boven het gevraagde bedrag wil ik mensen laten weten wat ik zou willen doen met het extra geld omdat de actie nog loopt tot januari.

Het geld wat ik nu nog extra binnenhaal gebruik ik voor de onkosten van deze site (zo'n 1750,- inmiddels) en uiteraard voor een vervolgkuur. Mocht ik daarna nog meer ophalen zet ik dit apart voor een eventuele begrafenis(laten we hopen van niet) want ik kon door mijn langdurige ziekte geen verzekering afsluiten.

****************************************

Voel je niet schuldig (als je niet kunt doneren) of verplicht om te doneren en geef alsjeblieft alleen als je kunt missen. Ik heb geen oordeel, ik probeer alleen een kans te krijgen op genezing.

Bedankt!

 

Mijn verhaal kun je volgen op mijn pagina https://www.facebook.com/groups/347390046975825/?=sharewww

 

A.M. de Groot
15-11-2021

Wauw wauw wauw!!
Meer woorden heb ik even niet. En wat had ik dit NIET verwacht!

Ik ben graag onafhankelijk. En ik geef liever dan dat ik krijg. Stuk makkelijker  
Maar toen ik dan toch eindelijk de stoute schoenen aan had getrokken en om zoveel geld durfde te vragen had ik nooit gedacht dat ik BINNEN 1 DAG!!!! het benodigde bedrag voor de grote kuur al binnen zou hebben.

Echt geweldig, overweldigend en bizar! Dat is wat ik de hele dag heb roep. Bizar!!
Ik had dit nooit durven dromen. Had zelf gehoopt op misschien 5000,-. Dan was ik al super blij geweest. Maar dit..... Ongelofelijk!!  Jullie hebben mij flink wat traantjes bezorgd. Wel goede gelukkig!❤️


Via deze weg wil ik nu alvast iedereen dus ontzettend bedanken! Jullie hebben geen idee hoeveel dit voor mij betekent en hoe dankbaar ik ben! Jullie geven mij allemaal een kans op genezing.. 🙏


Dankjewel voor deze kans!   
Jullie zijn stuk voor stuk geweldige mensen ❤️


585 donaties
€ 24.030,00
27 dagen te gaan