Kanker treft gezin met drie jonge kinderen

Kanker treft gezin met drie jonge kinderen | Geld inzamelen
 
 
Mijn lieve broertje en lieve zorgzame vader van 3 jonge kinderen is getroffen door kanker

Graag vertel ik jullie het verhaal van mijn lieve broertje Jeroen, Jeroen ( 33 jaar) is altijd een lieve hardwerkende en zorgzame jongen geweest. Al vroeg in zijn leven is hij zijn droomvrouw tegen gekomen en samen hebben ze inmiddels 3 prachtige kinderen van 8 jaar, 6 jaar en 3 jaar. 

Jeroen vond en vindt het heel belangrijk dat de kinderen een veilig nest hebben en daarom heeft hij er destijds samen met zijn vrouw voor gekozen om de kinderen niet naar een opvang te brengen maar thuis te laten blijven. Om deze reden werkt zijn vrouw niet en heeft ze dus geen inkomsten. Jeroen daarentegen heeft dit altijd proberen te compenseren door zo hard en zo veel mogelijk te werken en daarbij zijn kennis dusdanig uit te breiden zodat hij een mooi salaris mee naar huis kon brengen.

Jeroen is een eigen bedrijfje gestart waar hij al zijn ziel en zaligheid in heeft gelegd. Inmiddels loopt het bedrijf prima maar heeft hij er tot dusver nog niet lang van mogen genieten. Want amper 1,5 jaar na de start van zijn bedrijf is er een paar weken geleden kanker bij hem ontdekt. In eerste instantie dachte de artsen de kanker met een operatie wel te kunnen verwijderen. Helaas toonde verder onderzoek aan dat er ook al uitzaaingen waren. Nu staat Jeroen 3 loodzware chemotherapieen te wachten en is hij te moe en ziek om zijn bedrijf draaiende te houden. Ikzelf hielp hem altijd al met wat dingen in zijn bedrijf en doe dit nu na het vreselijke nieuws natuurlijk zonder mijn uren door te belasten. Zijn leveranciers, paar medewerkers en klanten zijn natuurlijk niet zo ingesteld en willen de producten en het salaris uiteraard wel ontvangen.

En daar zit nu juist het probleem. Doordat Jeroen enige eigenaar is en maar een paar mensen in dienst heeft, vallen langzaam alle opdrachten weg, dus steeds minder inkomsten maar de kosten blijven.

Iedereen om hem heen doet wat ze kunnen maar helaas zijn wij ook niet zo vermogend dat wij alle kosten voor hem kunnen wegpoetsen.

Om hem en zijn gezin en vooral ook zijn drie kleine kindjes bij te staan roep ik als laatste redmiddel jullie hulp in. Want naast de inkomsten die wegvallen en de kosten die doorlopen zullen er ongetwijfeld veel zorgkosten op zijn bordje komen. Met deze actie hoop ik wat geld voor hem te kunnen binnenhalen. 

Hoeveel geld er nodig is dat weet ik niet want op dit moment heb ik nog geen volledig zicht op alle kosten maar in dit soort gevallen helpen uiteraard alle beetjes mee.

Mochten er mensen zijn die mijn lieve broertje en zijn gezin graag willen ondersteunen dan ben ik jullie voor eeuwig dankbaar en ik weet zeker dat mijn broetje en zijn gezin er net zo overdenken en overdonderd en emotioneel zullen zijn over het feit dat er nog zo meegeleefd en geholpen wordt.

Ik heb geen idee wat deze actie zal doen maar ik vond het al fijn mijn verhaal kwijt te kunnen en het voelt goed om in ieder geval alles te proberen wat mogelijk is.

Via de volgende link kun je een donatie doen:

https://www.doneeractie.nl/kanker-treft-gezin-met-drie-jonge-kinderen/-44708

Bedankt allemaal voor het lezen van ons verhaal en of je nou doneert of niet, bedankt voor jullie tijd!

Liefs Chantal

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.