Kanjer jada! | Geld inzamelen
 
 

Kanjer jada!

Om alles wat dragelijker te maken.

Beste lezer,

Wij, als 2 vriendinnen van John en Daria, willen graag een verhaal met jullie delen om dit gezin te helpen.
Jada wordt als vierde kindje geboren. Al snel is duidelijk dat ze een laag liggende stuit en cysteuze afwijkingen heeft. Gelukkig mag ze dezelfde dag nog naar huis. Eenmaal thuis voelt moeder dat Jada andere zorg nodig heeft dan haar drie andere kinderen. Ze heeft last van haar stuit en kan moeilijk op haar rug liggen. Er is een MRI gepland in december, diagnose; cyste. Jada is een onrustig meisje en Daria maakt zich zorgen dat er meer aan de hand is en bespreekt dit met ons.
Als Jada tien maanden jong is, wordt ze erg ziek en gaat moeder naar de huisartsen post. Omdat Jada geen koorts heeft mag ze woensdag terug komen voor een echo. Ze verdenken obstipatie omdat Jada het uitschreeuwt als ze moet persen.
Tot woensdag kan moeder niet wachten. Maandag gaat ze naar de huisarts en word ze door gestuurd naar de spoedeisende hulp. De arts is niet echt meewerkend, maar dit keer houdt moeder voet bij stuk. En maar goed ook! Er volgt een echo en naast de cyste is een grote solide plek te zien. Drie dagen later zou er een MRI plaats vinden om te zien wat deze solide plek is. Jada gaat snel achteruit en wordt met spoed opgenomen.
Na vele spannende uren, razende gedachtes, komen de artsen bij deze lieve ouders met het verschrikkelijke nieuws, hun lieve dochter heeft een tumor en wordt over geplaats naar het prinses maxima centrum. Voor verdere onderzoeken is geen tijd en gaat de chemo behandeling meteen van start.
De behandeling is met vele ups en downs na drie maanden succesvol afgesloten. Het gezin eet na een spannende tijd taart met een schone dochter!
2019, we hopen en proosten op een gezond nieuw jaar!
Drie januari krijgt Jada haar maandelijkse controle en totaal onverwachts laten de bloedwaardes zien dat er iets niet klopt. Na vele onderzoeken, scans en bloedprikken komen de uitslagen.
De kanker is terug, met uitzaaiingen in de longen.

 

 


We voelen ons machteloos en willen graag dit gezin helpen.
Twee jaar geleden kocht dit jonge ondernemende stel een oude woning om op te knappen.
Ze hebben het huis tot zo ver als ze konden afgemaakt, echter is de vloerverwarming beneden verkeerd aangelegd en doet deze het niet. De hal en het toilet zijn nog een bouwval.
Door de vele ziekenhuis opnames, is het potje verbouwing over gegaan in een potje voor zorg en zorg kosten.
Hoe heerlijk zou het zijn als we deze lasten kunnen ontnemen zodat ze voor de zwaarste behandeling een warm thuiskomen hebben.

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

196 donaties
€ 2.482,00
Doel: € 6.000,00
41% / 13 dagen te gaan