Kan het niet alleen

Kan het niet alleen | Geld inzamelen
 
 

Ik ben jack ben nu 50 en mijn leven is kompleet in elkaar gestort 2 jaar geleden . Ik had de pech om de zeldzame ziekte endocsrtites te krijgen .Dit is een bacterie die zo agressief is dat het je hartklep op eet viel gewoon van mijn fiets en klaar.  

Ik heb zeggen zeggen ze naar huis gereden maar ik weet niks meer tot dat ik 5 dagen later ontwaakte met een snee op mijn borst en gruwelijke mij  en dorst . Open hart operatie gekregen tegen beter weten in volgens de chirurgen zij gaven mij 3 procent overleving kans .

Ik ben 200 en  100 breed maar was niks meer waard . Hen heb het helaas overleeft ja helaas omdat de operatie 480.000 euro koste en 8 weken in het zieken huis .Ik heb daarnaar geen dag meer van  plezier gehad zelfs tot nu toe . Mijn vriendin besloot torn ik voor mijn leven aan het vechten om bij mij weg te gaan dus daar ging mij liefde van mijn leven zo ineens weg .Reden we waren meer broer zus geworden dat klopt ook dat is dankzij 5 jaar ivf gebeurt wat niey gelukt is. Dus ik begreep het wel maar die klap kwam later tranen volle emmers van ongeloof .Ik de tijd dat ik op mij etage lag heb ik zeker 50 mensen die overlijden meestal oudere mensen waar ik altijd wel een praatje heb gehad dus dit heeft er ook flink in geklapt . Naar de 5 week mocht ik naar huis totdat de dokter 2 uur van te voren een ego had gedaan en bleek mijn hartklep nog lekte en moest ik weer van voren af aan . Dat brak mij echt  

Ik zal al de ellende u besparen want ik denk er zelf ook liever niet meer aan het feit is dat ik alles aan mijn ex vriendin heb gegeven alles . Want kon haar niet op straat laten staan . Ik heb even ergens anders geleeft maar dat kon niet meer dus de gemeente doet helemaal niks om me te helpen waarom hebben ze zoveel geld geïnvesteerd om me te laten barsten . Maar ben nu een jaar dakloos en ben totaal geïsoleerd omdat als ik corona durft te krijgen of een ontsteking krijg dat het einde van mij kan zijn . En ik probeer werk te krijgen maar het gaat gewoonweg nog niet met mijn lichaam . Daarom vraag ik en hier schaam ik me voor om mij te helpen dat ik uit de kou en vieze omgeving waar ik iefere dag mee te maken heb . Ik kan u niks terug geven dan mij eeuwige dank want ik lieg niet graag dus nu ook niet . Mvg jack Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 7.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.