Kampong Cricket Perfomance Centre

Kampong Cricket Perfomance Centre | Geld inzamelen
 
 
Lorem ipsum

De laatste jaren hebben we hard gewerkt om onze accomodatie te verbeteren met als resultaat dat we nu de ODI status hebben, de volgende stap is een gefaseerde upgrade van onze trainings faciliteiten. We gaan starten met de kunstgras kooien en vervolgens de gras practice square. Het beoogde eindresultaat is een top plek voor training en opleiding, Het Kampong Cricket Performance Centre.

Fase 1: de vloer van de oefenkooien wordt 2 meter breder zodat we 3 strips kunnen maken, er komt een nieuwe stalen constructie, een vast dak, nieuwe netten met binnen netten aan rails, een nieuwe kunstgrasvloer en vervolgens LED verlichting

Fase 2: renovatie van de gras practice square en de square op veld 1, verlengen van de strips , verbeteren van de afwateringm vervangen van covers en nieuwe netten voor de mobiele kooien.

Fase 3: aanschaf nieuwe ballenmachines en andere trainingsmaterialen en verbeteren van de opslag hiervoor en zijwanden voor de kooien zodat we het hele jaar door op Kampong kunnen trainen.

We zijn reeds gestart met fase 1 en zullen, zodra we er de middelen voor hebben, volgende fases gaan uitvoeren. We hebben jullie hulp nodig om alle fases te realiseren!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 10.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.