Jurgen gaat de battle aan 'Helioheroes'

Jurgen gaat de battle aan 'Helioheroes' | Geld inzamelen
 
 
Steun het team van de Helioheroes voor de Handbike battle 2018

Vijf jaar geleden ben ik in een rolstoel terecht gekomen en dit jaar ga ik de strijd aan met de berg, mezelf en de tegenstanders!

14 juni 2018 wordt er wederom de Handbikebattle gereden.

De HandbikeBattle wordt gehouden in Oostenrijk, om precies te zijn in het mooie Kaunertal in Tirol. Uitvalsbasis is het hotel Weisseespitze aan de Kaunertalergletscherstrasse in Feichten. De start van de HandbikeBattle is bij de tolpoort van de Kaunertalergletscherstrasse op 3 km afstand van Feichten. De finish is twintig kilometer verderop bij de Ochsenalm op 2150 meter hoogte. Een prachtige klim met hier en daar stevige stijgingspercentages.

Hier is echter veel geld voor nodig, niet alleen voor mij maar ook voor mijn teamgenoten, begeleiders, buddys en verzorgers van Heliomare wijk aan zee.

Er is geld nodig voor inschrijf gelden en start bewijzen transport,  (aangepast) verblijf en vervoer, matriaal als handbikes en kleding 

ik zoek sponsoren van zowel bedrijven met zichtbare reklame als ook kleinere donaties van particulieren die mij en mijn team het gunt deze uitdaging aan te gaan, want alleen gaat het me niet lukken.

 

het restant van het bijeengehaalde bedrag wat niet gebruikt wordt voor het evenement  wordt volledig geschonken aan Heliomare sport van revalidatiecentrum Heliomare in Wijk aan zee

https://www.facebook.com/jurgengaatdebattleaan

https://www.heliomare.nl/locaties/heliomare-beweeg-en-sportcentrum-in-wijk-aan-zee/

https://www.facebook.com/helioheroes/Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
59 donaties
€ 2.223,00
Doel: € 4.000,00
55%

Deze actie is gesloten.