Joy For Children Doneeractie MVIE

Joy For Children Doneeractie MVIE | Geld inzamelen
 
 

In oktober opent MVIE officieel haar nieuwe thuisbasis én viert ze haar 20-jarig bestaan.
Wij hopen u te mogen verwelkomen.

Wanneer u denkt aan een cadeau, overweegt u dan een vrijwillige donatie aan de Stichting Joy for Children. Met uw donatie geven we kansarme kinderen in India een kans op een toekomst met perspectief.

Joy for Children is in 2008 in India gestart met het geven van zorg aan 100 kinderen in vier zorgcentra. Inmiddels zijn er zeven zorg-en onderwijscentra operationeel met totaal 502 kinderen. De leeftijd van de kinderen ligt tussen de 5 en 12 jaar. In deze centra voorziet Joy for Children de kinderen van kleding, voeding, onderwijs en medische zorg. Tevens zorgt de stichting voor goede sanitaire- en watervoorzieningen. 

In 2020 is de stichting gestart met de ondersteuning van een meisjes hostel welke wordt geleid door de Salvation Army.  Hier verblijven 35 meisjes die uit gebieden komen waar geen mogelijkheden zijn om naar school te gaan. Joy for Children ondersteunt dit tehuis met hygienepakketten voor de meisjes en een avondsnack.  Verder zijn er kooktoestellen ter beschikking gesteld en zal de waterpomp vervangen worden door de aanleg van stromend water. Hierdoor kunnen de meisjes douchen en water uit de kraan tappen. 

In de afgelopen 13 jaar heeft de Stichting al heel veel kinderen een goede basis gegeven voor een betere toekomst. Een toekomst met perspectief, zowel in gezondheid, op sociaal vlak en met vooruitzichten op een goede baan. 

Er zijn binnen de Stichting geen overheadkosten, 100% van uw donatie komt ten goede aan het doel. Elke cent komt bij de kinderen terecht.

Een beter cadeau kunnen wij niet wensen.

Alvast hartelijk dank voor uw donatie namens team MVIE!

#WijzijnMVIEEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
41 donaties
€ 1.885,00