Jouw en mijn droom Garra Rufa | Geld inzamelen
 
 

Jouw en mijn droom Garra Rufa

Droom baan psoriasis fishspa Garra Rufa

hallo, 

ik zou graag mijn eigen fishSpa (met Garra Rufa -visjes) aan huis willen realiseren.

Er zijn in Nederland erg veel mensen met de huidaandoening onder de bekende naam ‘ Psoriasis’, onderwie een aantal familieleden van mijzelf.

Ik ondervind aan den lijve hoe deze personen een achtbaan ingaan van emoties, onzekerheid, lichamelijke klachten en medische/financiele klappen. De psychische klachten bleven ook echter niet uit.

Een familielid is nu een paar keer naar een fishspa geweest en merkt serieuze verbeteringen en niet alleen financieel ;) Zij heeft 3 keer in het ziekenhuis een injectie gekregen voor de aandoening en hielp weinig tot nauwelijks. Het kostenplaatje van de injecties was niet misselijk!

Ik zou graag de mensen die deze verschrikkelijke huidaandoening hebben, willen helpen van hun pijn, stress en emoties af te komen zodat zij weer fijn door het leven kunnen gaan, zonder teveel geld uit te geven!

ik hoop dat u mij kunt helpen dit te realiseren zodat ik deze mensen kan helpen en zij weer fris en fruitig ertegen aan kunnen.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 2.500,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.