Jongeren die een kans verdienen RotterdamCarnaval | Geld inzamelen
 
 

Jongeren die een kans verdienen RotterdamCarnaval

Help Bela Flor met het steunen van hun doel voor Jongeren.

Bela Flor is op zoek naar bedrijven die kunnen helpen bij het ondersteunen en realiseren van al onze activiteiten m.b.t. het Zomercarnaval in Rotterdam. Door de toenemende regels en de kosten die deelname aan het zomercarnaval met zich meebrengen is het bijna onmogelijk geworden om , om het zonder sponsoring te doen. We zouden het spijtig vinden om, om dergelijke redenen een einde te moeten te maken aan onze passie. Het sponsoren van onze groep zou u op deze dag extra naamsbekendheid geven en u levert een bijdrage aan het grootste multiculturele evenement van Rotterdam en Nederland !

Ook zijn er jongeren die mee aan de groep willen doen. Dan kunt u denken aan jongeren met problemen die hierdoor niet mee kunnen doen maar wel het talent hebben en ik wil deze jongeren een kans geven. Deze jongeren hebben talent en dat is natuurlijk dansen. Ieder jaar is er zomercarnaval en hebben ze wat om naar uit te kijken. Alleen heeft onze groep een bedrag nodig om mee te kunnen paraderen.

Mocht u onze groep sponsoren, dan krijgt u daarvoor ongetwijfeld wat voor terug. Tijdens de parade die elk jaar op de laatste zaterdag van juli plaatsvindt, word er een reclamebond met het logo van uw bedrijf /organisatie geplaatst. Dit betekent dat bijna 1,000.000 mensen tijdens de optocht in Rotterdam de naam van uw organisatie zullen zien . Verder doet NOS een live verslag van het carnaval, zendt de regionale tv-zender RTV zender Rijnmond ook een reportage uit, en wordt er live gestreamd. Dit betekend dat op regionaal, nationaal als internationaal niveau uw organisatie onder de aandacht komt. Daarnaast zullen alle sponsors worden vermeld op social media en onder de aandacht  worden gebracht bij onze deelnemers.

 

Ook op andere manieren is het mogelijk om Bela Flor carnaval te ondersteunen, wij zijn gaarne bereid u hierover vrijblijvend te informeren. Indien u nadere informatie wenst te ontvangen kunt u met ons contact opnemen. [email protected]

 

Natuurlijk mag u ook een donatie geven vanaf 1000/10,000, of gewoon uit goodwill. Graag zelfs! Iedere bijdrage is welkom! U kunt uw donatie uiterlijk voor 30-01-2017 overmaken naar NL26 INGB 0007 4119 04 T.N.V Bela Flor Sponsoring Carnaval 2017

 

Mocht u een persoonlijke donatie hebben gedaan, stuur dan een email zodat wij u kunnen vermelden in een van onze uitingen.

 

Onder dankzegging namens alle vrijwilligers en deelnemers van Bela Flor Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 10.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.