Jonge startende ondernemer! | Geld inzamelen
 
 

Jonge startende ondernemer!

Laat mijn verhaal een inspiratie zijn om de leegloop uit andere steden te beperken!

1. Hallo!

Wat leuk dat je de moeite neemt om mijn verhaal te lezen! Ik ben een jonge en frisse onderneemster van 29 jaar, daarnaast moeder van twee kinderen en ervaringsdeskundige in het shoppen van kinderkleding. Ik neem deel aan het project mijndroomwinkel.nl, hierbij krijg je de kans om een pand het eerste half jaar gratis en het tweede half jaar voor €300 per maand te huren. Na dat jaar wordt er bekeken hoe het met je gaat en of je winkel lekker door kan blijven bestaan (waar ik in mijn geval mijn hand voor in het vuur durf te steken). Ik wil samen met de centrumondernemers van Oss onze binnenstad weer een oppepper geven, de panden lopen leeg de huren zijn veel te hoog, het aanbod is klein en de inwoners van Oss schreeuwen om verbetering van het centrum.

2. Wat is nou eigenlijk mijn visie en idee?

Ik kom natuurlijk niet aan met een plan zonder een duidelijke visie en een duidelijk idee! Uiteraard heb ik eerst onderzoek gedaan naar mijn doelgroep en de behoeften van mijn potentiële klanten. Hieruit blijkt dat zo'n tachtig procent van de ondervraagden zit te wachten op een goede baby- en kinderkleding zaak in het midden segment. De merken die ik in gedachten heb komen ook duidelijk in de antwoorden naar voren, wat voor mij bevestigd dat mijn visie qua baby- en kinderkleding in de binnenstad van Oss gelijk ligt aan mijn potentiële klanten. Ik zie mijzelf een winkel runnen waarin ik kleding aanbied in een prijs- en kwaliteitscategorie die voor iedereen aantrekkelijk is. Ik wil mijzelf daarnaast niet alleen richten op reguliere openingstijden, maar de klant net dat beetje extra bieden. Hoe dan? Nou, open zijn op afspraak bijvoorbeeld! Ik weet hoe het is te moeten shoppen met je kinderen erbij (niet te doen met een peuter en kleuter). Daarom wil ik mijn klanten de gelegenheid bieden lekker te shoppen na werktijd of als de kids op bed liggen en papa of de oppas even tijd heeft. Veel mensen hebben tegenwoordig een druk leven en werken fulltime, hebben geen tijd of zin op de standaard koopavond en besteden hun vrije weekend liever aan het gezin dan aan het shoppen voor een nieuwe collectie in de kledingkast. Daarom ben ik van mening dat het open zijn op afspraak in de avonduren een must is voor het “nieuwe winkelen” en wat is er nou leuker dan als moeder ontvangen worden met een lekker drankje en hapje, terwijl je lekker de nieuwe hipjes en hebjes voor je kroost kunt shoppen?!

De binnenstad van Oss loopt leeg en daar moet wat aan gedaan worden! Oss heeft het nodig een aantal consumententrekkers terug in de stad te krijgen, zodat wij ons centrum weer een oppepper kunnen geven! De Peperstraat is geweldig opgeknapt, de schakel is een must om doorheen te lopen en dat moet met ’t Gengske ook gebeuren. Eerlijk gezegd sla ik hem op dit moment het liefste over, maar met een aantal leuke nieuwe zaken of samenwerkingsprojecten moet ook ’t Gengske weer nieuw leven in te blazen zijn en dat is waar ik voor wil gaan en graag mijn steentje aan bij wil dragen, want baby’s blijven komen en kinderen blijven groeien, dus een leuke gezellige baby- en kinderkledingwinkel met net dat beetje extra heeft wat mijn visie betreft zeker een rooskleurig bestaansniveau.

3. Make my dream come true

Dit is mijn plan en ik hoop van harte dat ik via deze weg opweg geholpen kan worden naar mijn droom. Ik heb crowdfunding nodig om te kunnen starten, dus ik hoop dat ik jullie heb kunnen overtuigen met mijn verhaal! Super geweldig en mega bedankt wanneer jij/u er nu voor kiest om mij op weg te helpen! Kies(t) je/u daar nu niet voor dan wil ik toch vriendelijk bedanken voor de genomen moeite en tijd voor het lezen van mijn verhaal!
Bekijk updatesEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

1 donatie
€ 10,00
Doel: € 10.000,00
0%