Jong gezin gaat moeder verliezen | Geld inzamelen
 
 

Jong gezin gaat moeder verliezen

Jong gezin gaat moeder verliezen

Even naar de huisarts voor een knobbel in je borst. Komt het door een verstopte melkklier. omdat je al weer 5 maanden borstvoeding geeft aan je prachtige dochter. Onderzoeken volgen want het was toch geen verstopte melkklier. De diagnose borstkanker volgt snel op 14 december 2018. Maar strijdbaar als dat je bent zal je dit gevecht aangaan. Tot het moment dat je op 24 december 2018 te horen krijgt dat er niet meer te vechten valt... enkel de woorden je bent opgegeven.

Deze woorden hoor je niet te horen op 27 jarige leeftijd. 4 jaar getrouwd en trotse moeder van een dochter van 3 jaar en een dochter van 6 maanden.

Voor nu is de exacte levensverwachting nog onbekend. Als de  levensrekende behandeling aanslaat hoeven we mede door Roby haar jonge leeftijd niet in maanden te spreken...

Lieve Roby en familie van Roby, Ik hoop dat jullie van het ingezamelde geld een mooie reis kunnen gaan maken. Waar jullie herinneringen kunnen, verdriet kunnen delen, foto's kunnen maken en zoals jullie zelf zeggen van de kleine dingen kunnen durven genieten.

Bedankt donateurs voor jullie bijdrage. Een klein gebaar kan van grote waarde zijn

Saskia Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

942 donaties
€ 13.205,00
Doel: € 15.000,00
88%

Deze actie is gesloten.