Joep krijgt zijn brace niet vergoed door zijn verz

Joep krijgt zijn brace niet vergoed door zijn verz | Geld inzamelen
 
 

Helaas doet onze verzekering bij de OHRA (Waar we om duidelijk te zijn wel super tevreden over zijn) niet de vergoeding van zijn brace. Joep heeft ernstige arthrose aan zijn voorpoot die hem al 3 jaar weerhoudt om zichzelf te kunnen zijn. Er zijn voor hem twee opties, een operatie waarbij zijn pols wordt vastgezet met schroeven of een brace. Daar Joep ook een ernstige allergie heeft op zijn huid vind de orthopeed een operatie niet dit de juiste en vooral beste optie. Joep heeft hiervoor al 2 zware operaties ondergaan aan zijn achterknieën en daar had hij ook al last van complicaties. Maar daar die niet te vermijden waren moesten die wel doorgang vinden. 

Joep is helaas door de eigenaar waar hij als pup vandaan komt mishandeld door zijn voorpootjes te breken waardoor hij volgens diezelfde eigenaar "stoer" kwam te lopen. Door het breken van de vooorpootjes creeërt een pup kraakbeen en geneest het zijn pootjes zelf. Echter heeft dat wel effect op zijn hele houding als hij ouder wordt en daardoor heeft hij ook die operaties moeten ondergaan van zijn kniebanden aan de beide achterpoten. Wij waren hier niet van op de hoogte. Dit is ons later duidelijk gemaakt door vrienden van de toenmalige eigenaar en door onderzoek van de orthopeed. 

Na Faillisement van onze bakkerij zijn we een paar jaar geleden in het WSNP traject terecht gekomen en gelukkig sinds vorig jaar weer met een schone lei uitgekomen. Maar een uitgave ineens van zoveel geld kunnen we niet leiden. En om te kiezen voor een operatie waar hij nog zeker een jaar mee bezig is en die gevaar oplevert kunnen wij niet over ons hart laten verdragen.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 700,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.